Contabilitatea remunerarii personalului

Trimisa la data: 2010-04-10
Materia: Contabilitate
Pagini: 86
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristi_I
Lucrare de licenta despre Contabilitatea remunerarii personalului
Conducerea societatii este asigurata de cadre cu inalta pregatire de specialitate, cu pregatire profesionala si manageriala solida, capabile sa realizeze organizarea corespunzatoare a societatii si mentinerea ei in fruntea topurilor nationale. Produsele pe care societatea le-a promovat au si sunt de o mare calitate ce se ridica la cele mai inalte standarde europene, prin acesta realizandu-se si o adevarata educatie a consumatorului, avand cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.

De asemenea, pentru a elimina insuficienta materiei prime in perioada de vara si pentru a-si asigura in mod constant materie prima de calitate, firma are, pe langa reteaua proprie de achizitie a laptelui formata din 100 de puncte de colectare, 120 de vaci gestante din Austria, pentru a fi date in leasing.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contabilitatea remunerarii personalului

Cuprins


Capitolul I Prezentarea generala a S.C. Belcar SA............5

Capitolul II Cadrul legal al salarizarii.............11

Capitolul III Organizarea contabilitatii relatiilor cu tertii.........42

Capitolul IV Aspecte privind organizarea contabilitatii relatiilor cu salariatii la SC Belcar SA...........67

Capitolul V Concluzii.............85

Anexa: centralizator final

Bibliografie

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea remunerarii personalului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.