Contabilitatea rezultatului

Trimisa la data: 2008-11-14
Materia: Contabilitate
Pagini: 74
Comentarii: 7 (citeste)
Autor: mia127
Lucrare de licenta despre Contabilitatea rezultatului
S.C. PROGRESUL SO.CO.M. ALBA IULIA a fost fondata in anul 1951. Se numea pe atunci Cooperativa de Incaltaminte Progresul cu sediul in strada Simion Barnutiu, nr. 5, Alba Iulia.

Cativa ani mai tarziu, in anul 1964, cooperativa a fuzionat cu societatea cooperatista Muresul Alba Iulia, iar in anul 1969 are loc desprinderea cooperativei Progresul de cooperativa Muresul. Noul sediu al societatii cooperative mestesugaresti Progresul Alba Iulia era in strada Avram Iancu, nr. 3, Alba Iulia. Obiectul de activitate era foarte vast: productie de incaltaminte, marochinarie, confectii textile, prestari servicii incaltaminte, spalatorie si curatatorie chimica, reconditionari, sifonarie.

In anul 1992 din cooperativa Progresul, conform hotararii Adunarii Generale, se desprinde Cooperativa Conf. Alba Iulia. In scurt timp aceasta se transforma in societate cooperativa mestesugareasca Progresul SO.CO.M. Alba Iulia, avand ca obiect de activitate principal productia de incaltaminte export 1930 Cod CAEN.

Societatea avea atunci in jur de 550 angajati care se numeau membrii cooperatori ai societatii cooperative mestesugaresti, iar dupa desprinderea cooperativei Conf. a mai ramas cu un numar de 142 membrii cooperatori.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contabilitatea rezultatului

Lucrare de licenta despre Contabilitatea rezultatului
Capitolul I - Prezentarea generala a S.C. Progresul SO.CO.M. Alba Iulia............2
1.1. Scurt istoric.......................2
1.2. Obiectul de activitate..............3
1.3. Structura organizatorica si functionala.....4
1.4. Analiza activitatii prin prisma principalilor indicatori economico-financiari de la Progresul SO.CO.M. Alba Iulia.......10

Capitolul II - Importanta rezultatului la S.C. Progresul SO.CO.M. Alba Iulia........16
2.1. Veniturile si cheltuielile - elemente necesare stabilirii rezultatului.......16
2.1.1. Notiuni generale privind cheltuielile........16
2.1.2. Notiuni generale privind veniturile..........22
2.2. Profitul - obiectul principal al S.C. Progresul SO.CO.M Alba Iulia.........26
2.3. Ajustarea rezultatului prin impozitul pe profit.........33

Capitolul III - Organizarea contabilitatii la S.C. Progresul SO.CO.M Alba Iulia......40
3.1. Suporturi informationale utilizate pentru contabilizarea rezultatului..........40
3.2. Rolul compartimentului financiar-contabil in justa dimensionare a rezultatului la S.C. Progresul SO.CO.M Alba Iulia.......48
3.3. Modul de reflectare a rezultatului in bilantul contabil.........50
3.4. Contul de profit si pierdere – instrument de prezentare sintetica a modului de obtinere a rezultatului............55
3.5. Aplicatii practice privind modul de stabilire a rezultatului la S.C. Progresul SO.CO.M Alba Iulia...........60

Concluzii.........67
Anexe.............69
Bibliografie......74

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea rezultatului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii
 • AS DORI SA VAD ACEASTA LUCRARE DAR NU ATI AFISAT SI NR. DE SMS LA CARE TREBUIE SA COMAND LUCRAREA

  DONOSE NICOLETA | 2009-06-20 19:56:00
 • Trebuie sa va scrieti adresa de mail mai sus, unde scrie "comanda prin sms", si sa dati click pe "comanda acum". O sa va ceara sa va scrieti numarul de telefon si o sa puteti plati prin sms.

  Rus Maria | 2009-06-20 20:30:00
 • CUM POT SA INTRU IN POSESIA ACESTEI LUCRARI

  IUDITH` | 2010-02-12 18:21:00
 • AS VREA MAI MULTE DETALII...

  IUDITH | 2010-02-12 22:49:00
 • Din ce an este lucrarea, va rog? Multumesc.

  Ana Maria | 2010-05-05 21:18:00
 • 2007

  Rus Maria | 2010-05-06 14:26:00
 • In cele 60 de pagini cat are lucrarea de licenta este cuprins si studiul de caz? Studiul de caz are si diagrame si schite si tabele?

  Andreea | 2012-02-22 20:56:42
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.