Contabilitatea si gestiunea stocurilor in cadrul unei societati

Trimisa la data: 2010-08-27 Materia: Contabilitate Pagini: 179 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Flavia_G
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Contabilitatea si gestiunea stocurilor in cadrul unei societati
Acest aspect al plasarii societatii comerciale SIAT S.A pe piata trebuie tratat in functie de cele doua mari domenii de activitate ale societatii astfel din punct de vedere al productiei societatea ocupa o pozitie dominanta in segmentul producatorilor de suporturi publicitare bazata pe: fexibililitate; dezvoltarea continua a gamei de produse; asigurarea de servicii conexe; politica de lansare a produselor stea; tehnologie in continua modernizare; expansiune pe alte piete (export) prin promovarea sustinuta cu rezultate incurajatoare pe piata tarilor limitrofe (Bulgaria, Moldova, Ucraina, Ungaria). Clientii traditionali au fost castigati si pastrati, SIAT S.A. devenind furnizorul principal al primelor patru firme de media din Romania.

Concurenta din partea firmelor de profil autohtone este slaba atat din punct de vedere cantitativ (numar mic de societati in toata tara), cat si din punct de vedere calitativ datorita specificului tehnologiei avansate necesare si in continua dezvoltare care necesita un efort constant si semnificativ de investitii si reinvestitii. Concurenta din partea firmelor de renume din vest s-a manifestat pregnant in ultimii 2-3 ani datorita perceperii pietei nationale de media ca o piata dinamica in continua ascensiune.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Contabilitatea si gestiunea stocurilor in cadrul unei societati

Cuprins

Capitolul I Prezentarea societatii comerciale SIAT S.A...........3

Capitolul II Delimitari si strucuturi privind stocurile.........21

Capitolul III Gestiunea si analiza economica a stocurilor........66

Capitolul IV Studiu de caz privind operatiile cu stocuri la societatea comerciala SIAT S.A..........93

Capitolul V Informatica:un element esential in monitorizarea contabilitatii si gestiunii stocurilor........127

Capitolul VI Concluzii........163

Bibliografie.........176
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea si gestiunea stocurilor in cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.