Contabilitatea si legislatia imobilizarilor financiare

Trimisa la data: 2010-07-19
Materia: Contabilitate
Pagini: 131
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Adriana_R
Lucrare de licenta despre Contabilitatea si legislatia imobilizarilor financiare
Imobilizarile necorporale sunt reglementate de catre norma IAS 38 "Imobilizari necorporale", avand ca obiectiv prescrierea tratamentului contabil pentru active necorporale care nu sunt tratate in mod specific in alt Standard International de Contabilitate.

Norma IAS 38 trebuie sa fie aplicata de catre toate intreprinderile, in vederea contabilizarii imobilizarilor necorporale si cheltuielilor implicate de activitatile de publicitate, de formare, de demaraj al unei activitati de cercetare si dezvoltare. Activitatile de cercetare si de dezvoltare vizeaza dezvoltarea cunostintelor, iar prin urmare, chiar daca aceste activitati pot sa conduca la realizarea unei imobilizari care are o realitate fizica, elemental fizic al activului este un element secundar in raport cu componenta sa necorporala.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contabilitatea si legislatia imobilizarilor financiare

Lucrare de licenta despre Contabilitatea si legislatia imobilizarilor financiare
Cuprins

Capitolul I Obiectivele contabilizarii activelor imobilizate........2

Capitolul II Fluxul informational de date pentru contabilizarea activelor imobilizate............12

Capitolul III Legislatia in vigoare privind contabilizarea imobilizarilor............19

Capitolul IV Aspecte internationale privind activele imobilizate....26

Capitolul V Contabilitatea activelor imobilizate.........43

Capitolul VI Studiu de caz.............104

Capitolul VII Calculul si analiza principalilor indicatori de economico-financiari...............113

Concluzii si propuneri.............126

Bibliografie.............128

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea si legislatia imobilizarilor financiare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.