Contabilitatea stocurilor de marfuri si ambalaje intr-o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-08-26
Materia: Contabilitate
Pagini: 142
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Amalia_Ho
Lucrare de licenta despre Contabilitatea stocurilor de marfuri si ambalaje intr-o societate comerciala
Costul stocurilor reprezinta suma tuturor costurilor aferente achizitiei si/sau prelucrarii, precum si alte costuri suportate de intreprindere pentru a aduce stocurile in forma si in locul in care sunt necesare intreprinderii. Este utilizat pentru evaluarea stocurilor la intrare, la iesire si la inchiderea exercitiului financiar.

Valoarea realizabila neta reprezinta pretul de vanzare ce ar putea fi obtinut pe parcursul desfasurarii normale a activitatii, mai putin costurile estimate pentru finalizarea bunului si a costurilor necesare vanzarii. Este utilizata la evaluarea stocurilor la sfarsitul exercitiului financiar cand, potrivit principiului prudentei, ele trebuie evaluate la valoarea cea mai mica dintre cost si valoarea realizabila neta.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contabilitatea stocurilor de marfuri si ambalaje intr-o societate comerciala

Cuprins

Introducere..................5

Capitolul I Notiuni generale privind stocurile de marfuri si ambalaje...............6

Capitolul II Prezentarea generala a S.C. Cementlab S.R.L.............25

Capitolul III Contabilitatea stocurilor de marfuri si ambalaje.......41

Capitolul IV Analiza economica si controlul gestiunii stocurilor de marfuri si ambalaje...........87

Capitolul V Posibilitati de informatizare a contabilitatii stocurilor de marfuri si ambalaje..........108

Concluzii si propuneri.............138

Bibliografie............142

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea stocurilor de marfuri si ambalaje intr-o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.