Contabilitatea stocurilor la SC Decomar SA

Trimisa la data: 2012-09-18 Materia: Contabilitate Pagini: 77 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: valentin_dumitru2007
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Contabilitatea stocurilor la SC Decomar SA
Societatea comerciala DECOMAR s-a constituit prin HG nr.1224 / 23.XI.1990, conform prevederilor Legii 15 / 1990, avand forma juridica de societate pe actiuni.Actuala societate DECOMAR SA si-a inceput activitatea in anul 1962 sub denumirea de Baza de Aprovizionare pentru Industria Usoara.Pana in anul 1990, Baza de Aprovizionare pentru Industria Usoara s-a aflat in subordinea Ministerului Industriei Usoare, avand ca obiect de activitate desfacerea pe piata interna a materialelor specifice sectorului ( coloranti, chimicale, accesorii, bumbac, ata, fermoare etc.).

Importul produselor se derula prin intreprinderi de comert exterior, iar pe piata interna produsele erau distribuite conform balantelor de materiale si repartitiilor emise de Directia de Aprovizionare a Ministerului Industriei Usoare.La data infiintarii, SC DECOMAR SA dispunea, potrivit statutului de un capital social de 443,5 mil. Lei, impartit in 443.584 actiuni nominative in valoare de 1.000 lei fiecare, in intregime subscris de statul roman.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Contabilitatea stocurilor la SC Decomar SA

Cuprins

Introducere...........3

1. Scurt istoric............3
1.1. Obiectul de activitate al societatii..........3
1.2. Organizarea compartimentului financiar-contabil........6

Capitolul I. Delimitari si fundamentari teoretice privind stocurile...............22
1.1. Notiunea si structura stocurilor..............22
1.2. Norma internationala de contabilitate IAS 2 "Stocuri"..........24
1.3. Evaluarea stocurilor...........26
1.3.1. Evaluarea curenta............27
1.3.2. Evaluarea la inventar.......40
1.3.3. Evaluarea la bilant.........40

Capitolul II. Contabilitatea stocurilor la S.C. DECOMAR S.A........41

Capitolul III. Analiza economico-financiara si gestiunea stocurilor.............47

Capitolul IV. Concluzii............76

Bibliografie................77
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea stocurilor la SC Decomar SA". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.