Contabilitatea stocurilor la SC Decomar SA

Trimisa la data: 2012-09-18
Materia: Contabilitate
Pagini: 77
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: valentin_dumitru2007
Lucrare de licenta despre Contabilitatea stocurilor la SC Decomar SA
Societatea comerciala DECOMAR s-a constituit prin HG nr.1224 / 23.XI.1990, conform prevederilor Legii 15 / 1990, avand forma juridica de societate pe actiuni.Actuala societate DECOMAR SA si-a inceput activitatea in anul 1962 sub denumirea de Baza de Aprovizionare pentru Industria Usoara.Pana in anul 1990, Baza de Aprovizionare pentru Industria Usoara s-a aflat in subordinea Ministerului Industriei Usoare, avand ca obiect de activitate desfacerea pe piata interna a materialelor specifice sectorului ( coloranti, chimicale, accesorii, bumbac, ata, fermoare etc.).

Importul produselor se derula prin intreprinderi de comert exterior, iar pe piata interna produsele erau distribuite conform balantelor de materiale si repartitiilor emise de Directia de Aprovizionare a Ministerului Industriei Usoare.La data infiintarii, SC DECOMAR SA dispunea, potrivit statutului de un capital social de 443,5 mil. Lei, impartit in 443.584 actiuni nominative in valoare de 1.000 lei fiecare, in intregime subscris de statul roman.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contabilitatea stocurilor la SC Decomar SA

Cuprins

Introducere...........3

1. Scurt istoric............3
1.1. Obiectul de activitate al societatii..........3
1.2. Organizarea compartimentului financiar-contabil........6

Capitolul I. Delimitari si fundamentari teoretice privind stocurile...............22
1.1. Notiunea si structura stocurilor..............22
1.2. Norma internationala de contabilitate IAS 2 "Stocuri"..........24
1.3. Evaluarea stocurilor...........26
1.3.1. Evaluarea curenta............27
1.3.2. Evaluarea la inventar.......40
1.3.3. Evaluarea la bilant.........40

Capitolul II. Contabilitatea stocurilor la S.C. DECOMAR S.A........41

Capitolul III. Analiza economico-financiara si gestiunea stocurilor.............47

Capitolul IV. Concluzii............76

Bibliografie................77

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea stocurilor la SC Decomar SA". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.