Contabilitatea stocurilor si imaginea acestora in situatiile financiare ale intreprinderii

Trimisa la data: 2010-02-11
Materia: Contabilitate
Pagini: 41
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dan_D
Lucrare de licenta despre Contabilitatea stocurilor si imaginea acestora in situatiile financiare ale intreprinderii
Detinerea, cu orice titlu, de bunuri materiale, titluri de valoare, numerar si alte drepturi si obligatii, precum si efectuarea de operatiuni economice fara inregistrarea lor in contabilitate sunt interzise. (Legea Contabilitatii nr. 82/1991, modificata prin O.G. nr. 61/2002).Potrivit reglementarilor contabile aprobate prin OMFP nr. 306/2002, trebuie sa se asigure:

Receptionarea tuturor bunurilor materiale intrate in patrimoniul unitatii si inregistrarea lor la locurile de depozitare. Bunurile materiale primite pentru prelucrare, in custodie sau in consignatie se receptioneaza si inregistreaza distinct ca intrari in gestiune. In contabilitate, valoarea acestor bunuri se inregistreaza in conturi in afara bilantului.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contabilitatea stocurilor si imaginea acestora in situatiile financiare ale intreprinderii

Cuprins

Capitolul I Aspecte introductive privind stocurile........3

Capitolul II Inventarierea stocurilor..........8

Capitolul III Evaluarea stocurilor in contabilitate.........23

Capitolul IV Documentele contabile utilizate in vederea contabilizarii stocurilor.............26

Capitolul V Modalitatea de evaluare si inventariere la SC Feng Shui Magic SRL............35

Studiu de caz privind evaluarea si inventarierea stocurilor la SC Mcl SRL...........36

Concluzii...........38

Bibliografie........40Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea stocurilor si imaginea acestora in situatiile financiare ale intreprinderii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.