Contractele de locatie incheiate de o societate pe actiuni

Trimisa la data: 2010-10-12 Materia: Drept Pagini: 98 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Ion_F
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Contractele de locatie incheiate de o societate pe actiuni
Clasificarea AZ contractelor de locatie, adoptata de norma LAS 17, se bazeaza pe gradul de imputare la locator sau la locatar a riscurilor si avantajelor inerente proprietatii unui activ inchiriat.Riscurile includ pierderile eventuale care rezulta din subutilizarea capacitatilor sau din uzura morala tehnologica. Pierderile pot rezulta si din variatiile rentabilitatii datorate evolutiei conjuncturii economice. Avantajele pot sa fie reprezentate de speranta unei exploatari rentabile pe durata de viata economica a activului si a unui castig care rezulta dintr-o apreciere (crestere) a valorii sale sau dintr-o realizare a unei valori reziduale.

Din cele prezentate, se poate constata ca, in cazul unui contract de locatie simpla, nu se transfera la locatar cvasitotalitatea riscurilor si avantajelor inerente proprietatii.In masura in care tranzactia intre un locator si un locatar se bazeaza pe un contract de locatie comun celor doua parti, se convine sa se utilizeze definitii coerente. Aplicarea acestor definitii, la circumstante specifice fiecarei parti poate, uneori, sa conduca locatorul si locatarul la o clasificare diferita a aceluiasi contract.Incadrarea unui contract de locatie in una dintre cele doua forme depinde, mai degraba, de realitatea tranzactiei decat de forma contractului. Norma prezinta exemple de situatii care ar conduce, in mod normal, la incadrarea unui contract in categoria locatiilor-finantare
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Contractele de locatie incheiate de o societate pe actiuni

Lucrare de licenta despre Contractele de locatie incheiate de o societate pe actiuni
Cuprins

Capitolul I. Actul constitutiv al societatii "ZAREA" SA..........................................3

Capitolul II. Delimitari si fundamentari teoretice privind imobilizarile corporale...............................................28

Capitolul III. Instrumentarea contabila a operatiilor cu active corporale.............................................35

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contractele de locatie incheiate de o societate pe actiuni". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.