Contractul de leasing in Noul Cod Civil

Trimisa la data: 2013-10-26 Materia: Drept Pagini: 72 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: olg24rac
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Contractul de leasing in Noul Cod Civil
Tratat sub aspect reglementar, doctrinar si jurisprudential, leasingul necesita o atentie deosebita la analiza notiunilor introductive, a contractului in sine, a aspectelor ce vizeaza incheierea acestui tip de contract, a efectelor produse fata de parti si de terti si nu in ultimul rind, a aspectelor referitoare la executarea contractului. Contractul de leasing este un pas inainte in finantarea societatii comerciale care doresc sa-si achizitioneze utilaje si echipamente, dar care nu au posibilitati financiare.

Aceasta tehnica de finantare, care presupune un risc ridicat, vine sa dea satisfactie agentilor economici care nu pot obtine credite de la banci, ori nu vor sa-si greveze bunurile mobile si imobile prin instituirea de ipoteci sau gajuri, sarcini de natura a afecta dinamizmul specific domeniului civil. Interesul practic al contractului deleasing este de a asigura finantarea integrala prin fonduri imprumutate a unei investitii fara ca benefeciarul sa constituie masuri asiguratorii; anume prin aceasta contractul de leasing se destinge de traditionala creditare a investitiilor, unde indeplinirea benefeciara suporta o parte din valoarea investitiei.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Contractul de leasing in Noul Cod Civil

Cuprins

Capitolul I. Notiuni introductive..................................................3

Capitolul al II-lea. Contractul de leasing.......................................................16

Capitolul al III-lea. Modificarile aduse de Noul Cod Civil contractului de leasing.................................................62

Concluzii de lege ferenda.........................................66

Bibliografie......................................................68
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contractul de leasing in Noul Cod Civil". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.