Contractul de transport calatori in cadrul dreptului transporturilor

Trimisa la data: 2010-10-10
Materia: Transporturi
Pagini: 69
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Luminita_I
Lucrare de licenta despre Contractul de transport calatori in cadrul dreptului transporturilor
Anexa de control este un imprimat, format timbru, care se aplica pe toate legitimatiile de calatorie care se vizeaza si asigura inregistrarea tuturor legitimatiilor de calatorie a caror valabilitate se stabileste prin vizarea lor la casele de bilete din statii si la agentiile de voiaj. Anexele de control sunt tiparite in coli a 200 de bucati fiecare.
Anexa de control se aplica, in mod obligatoriu, de catre casierii de bilete din statii si la agentiile de voiaj, prin lipirea pe legitimatiile prezentate pentru vizare.

Dupa lipirea pe legitimatia de calatorie, pe anexa de control se aplica stampila casei, cu data zilei de incepere a calatoriei. Aceasta stampila se aplica si pe cuponul statistic al legitimatiei de calatorie. In momentul vizarii legitimatiei de calatorie, cuponul statistic trebuie sa aiba completate toate rubricile cerute de formular.In cazul in care, pentru efectuarea unei calatorii individuale, se folosesc doua bilete speciale, pe zone kilometrice, anexa de control se va aplica pe fiecare bilet in parte, retinandu-se cupoanele statistice respective.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contractul de transport calatori in cadrul dreptului transporturilor

Lucrare de licenta despre Contractul de transport calatori in cadrul dreptului transporturilor
Cuprins

Introducere. Evolutia transporturilor feroviare de-a lungul
timpului.............................................3

Capitolul II. Definitie. Notiunea juridica a contractului de transport.......................................6

Capitolul III. Incheierea si modificarea contractului de transport de calatori pe calea ferata......................................14

Capitolul IV. Concluzii..............................65

Bibliografie..................................68


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contractul de transport calatori in cadrul dreptului transporturilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.