Contractul individual de munca si din punctul de vedere al dreptului muncii

Trimisa la data: 2010-07-03
Materia: Drept
Pagini: 130
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_T
Lucrare de licenta despre Contractul individual de munca sin punctul de vedere al dreptului muncii
Notarul public este investit sa indeplineasca un serviciu de interes public si are statutul unei functii autonome (art.3 din Legea nr.36/1995). Activitatea acestuia se desfasoara in cadrul unui birou, in care pot functiona unul sau mai multi notari publici asociati, cu personalul auxiliar corespunzator. Prin asociere, notarul public isi pierde dreptul la birou notarial individual.

Notarul public sau notarii publici asociati, titulari ai unui birou, pot angaja notari stagiari, traducatori, alt personal de specialitate, precum si personal administrativ si de serviciu necesar activitatii notariale (art.14). Notarul public isi exercita personal profesiunea (art.30) si are dreptul la onorarii pentru fiecare serviciu prestat (art.32).Exercitarea profesiei de notar public este incompatibila cu desfasurarea unei activitati salarizate cu exceptia activitatilor didactice universitare, activitatii literare si publicistice si calitatii de deputat sau senator ori a celei de consilier, in consiliile judetene sau locale, pe durata mandatului.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contractul individual de munca si din punctul de vedere al dreptului muncii

Cuprins

Capitolul I. Dreptul muncii ca ramura de drept...........3
Capitolul.II. Pregatirea si perfectionarea profesionala..........18
Capitolul III.Dreptul colectiv al muncii...........28
Capitolul IV.Contractul individual de munca........43
Capitolul V.Conditiile de studii si de vechime.........56
Capitolul VI.Durata, continutul si forma contractului
individual de munca............60
Capitolul VII.Suspendarea si modificarea contractului
individual de muncae........66
Capitolul VIII.Incetarea contractului individual de
munca...........71
Capitolul IX.Sistemul de salarizare........77
Capitolul X sistemul de salarizare.......80
Capitolul XI Protectia muncii............88
Capitolul XII Vechimea in munca si carnetul de munca......92
Capitolul XIV Raspunderea materiala a salariatilor........102
Capitolul XV Jurisdictia muncii.............107
Capitolul XVI dreptul international al muncii...........111
Capitolul XVII Rreglementari din domeniul securitatii sociale........119

Bibliografie...........128

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contractul individual de munca si din punctul de vedere al dreptului muncii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.