Controlul financiar, forma esentiala a controlului preventiv

Trimisa la data: 2010-07-18 Materia: Finante-Banci Pagini: 68 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Oana_An
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Controlul financiar, forma esentiala a controlului preventiv
Stabileste si deruleaza programe si proiecte care vizeaza dezvoltarea urbanistica generala, infrastructura judeteana de transporturi si alte comunicatii de interes judetean ; supravegheaza investitiile de interes judetean , in limitele si conditiile legii.Asigura, potrivit competentelor sale , conditiile materiale si financiare in vederea bunei functionari a institutiilor de cultura, educatie , ocrotire si asistenta sociala, a cultelor religioase , a activitatilor sportive, de protectie a mediului inconjurator si a altor activitati , in conditiile legii.
Hotaraste relatiile de colaborare cu alte autoritati ale administratiei publice locale din tara si strainatate in vederea promovarii unor interese comune.

Consilul judetean se alege pentru un mandat de 4 ani , care poate fi prelungit , prin lege organica, in caz de razboi sau catastrofa. Consiliul judetean se intruneste in sedinte ordinare o data la doua luni, la convocarea presedintelui consiliului judetean sau a vicepresedintelui in cazuri stipulate prin lege. Sedintele extraordinare se convoaca ori de cate ori este nevoie , la cererea presedintelui sau a cel putin unei treimi din numarul membrilor consiliului ori la solicitarea prefectului judetului. Modul de desfasurare al sedintelor ordinare ale consiliului judetean este prevazut in legea mai sus mentionata.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Controlul financiar, forma esentiala a controlului preventiv

Lucrare de licenta despre Controlul financiar, forma esentiala a controlului preventiv
Cuprins

Capitolul I. Consiliul Judetean Caras-Severin - autoritate a administratiei publice..............................4
1.1. Constituirea si componenta Consiliului Judetean Caras- Severin................................4
1.2. Atributiile si functionarea Consiliului Judetean Caras-Severin............................5

Capitolul II. Organizarea activitatii de control economic financiar
2.1. Preliminarii........................................8
2.2. Programarea activitatii de control...................8
2.3. Desfasurarea activitatii de control......................10
2.4. Surse de informare......................11
2.5. Intocmirea si perfectarea actelor de control...................15
2.6. Valorificarea actelor de control........................17

Capitolul III. Controlul financiar propriu la Consiliul Judetean Caras-Severin.......................18
3.1. Organizarea controlului financiar preventiv la Consiliul Judetean Caras-Severin..................................18
3.2. Organizarea controlului financiar de gestiune la Consiliul Judetean Caras-Severin.................................33
3.3.Valorificarea rezultatelor controlului....................45

Capitolul IV. Auditul public intern...........................49
4.1. Preliminarii................................49
4.2.Organizarea auditului public intern la Consiliul Judetean Caras-Severin......................................57
4.3. Relatia audit public intern - control financiar............59

Capitolul V. Concluzii - O sinteza a aprecierii controlului intern in cadrul Consiliului Judetean Caras-Severin.......................62

Bibliografie..............................................66
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Controlul financiar, forma esentiala a controlului preventiv". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.