Controlul si expertiza situatiilor financiare la o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-03-22
Materia: Finante-Banci
Pagini: 140
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Amalia_B
Lucrare de licenta despre Controlul si expertiza situatiilor financiare la o societate comerciala
Situatiile financiare descriu rezultatele financiare ale tranzactiilor si ale altor evenimente, grupandu-le in clase cuprinzatoare conform caracteristicilor economice. Aceste clase sunt numite "structurile situatiilor financiare". Structurile bilantului legate in mod direct de evaluarea pozitiei financiare sunt: activele, datoriile si capitalul propriu. Structurile contului de profit si pierdere, legate in mod direct de evaluarea performantei, sunt veniturile si cheltuielile.

Situatia modificarilor pozitiei financiare reflecta de obicei structurile din contul de profit si pierdere si modificarile structurilor din bilant; in consecinta "cadrul general" nu identifica structurile specifice acesteia.Prezentarea acestor structuri in bilant si in contul de profit si pierdere implica un proces de subclasificare. De exemplu, activele si datoriile pot fi clasificate dupa natura sau functia lor in activitatea intreprinderii, pentru a prezenta informatii in cea mai folositoare maniera pentru utilizatori, in scopul adoptarii deciziilor economice.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Controlul si expertiza situatiilor financiare la o societate comerciala

Cuprins

Capitolul I Situatii financiare ale agentilor economici...........3
1.1. Conceptul de situatii financiare............3
1.2. Intocmirea situatiilor financiare...........24

Capitolul II Auditul financiar contabil si rolul sau in certificarea situatiilor financiare.............37
2.1. Conceptul de audit...........37
2.2. Conceptul de auditor..........54
2.3. Auditarea situatiilor financiare anuale........59

Capitolul III Auditul situatiilor financiare ale "S.C. ASCOMA S.A." .............91
3.1. Aspecte generale privind societatea comerciala........97
3.2. Auditarea situatiilor financiare...........97

Concluzii si propuneri..........117

Anexe............122

Bibliografie.............138

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Controlul si expertiza situatiilor financiare la o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.