Contul de profit si pierdere

Trimisa la data: 2008-07-31
Materia: Contabilitate
Pagini: 75
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Mirela_C
Lucrare de licenta despre Contul de profit si pierdere
In cadrul SC DIANA SRL activitatea de productie are loc intr-o fabrica de cca.3600 m2 dotata cu masini si utililaje din import (Germania si Elvetia). Activitatea de desfacere a produselor din carne se face prin cele 12 magazine proprii respectiv DIANA - Bujoreni, CARVIL - Nord, DIANA - Nord, DIANA - BOXA Nord, DIANA - Centru, DIANA - Liliacul, DIANA HERMES, DIANA BOXA - Ostroveni, DIANA - Poiana DIANA - Horezu, DIANA - Brezoi si DIANA - Dragasani.

Activitatea de coordonare a aprovizionarii magazinelor, dar si de comercializarea de produse cu ridicata direct din depozitul frigorific cu ajutorul autoutilitarelor IVECO ale parcului auto propriu cat si vanzarea cu amanuntul din fabrica de preparate din carne (mezeluri) direct prin departamentul Desfacere catre mai multi clienti. Aceste activitati sunt realizate de biroul comercial si biroul de marketing, compus fiecare din cate doua persoane. Directia Comerciala, reprezentata de directorul comercial coordoneaza activitatea de marketing, aprovizionare, vanzari, vanzari cu amanuntul si ridicata si transport auto. Organizeaza si raspunde de activitatea de aprovizionare cu materii prime si materiale si de receptia materiilor prime, materialelor si echipamentelor si produse finite conform fundamentarilor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contul de profit si pierdere

Cuprins

Capitolul I. Informatii generale privind SC DIANA SRL...............................3
1.1. Obiectul de activitate...............................3
1.2. Organizarea activitatii unitatii...............................4

Capitolul II. Bugetul de venituri si chletuieli - instrument de planificare financiara...............................14
2.1 Rolul Bugetului de venituri si cheltuieli in economia intreprinderii...............................14
2.2.Metodologia de fundamentare a cheltuielilor si veniturilor...............................17
2.3. Structura Bugetului de venituri si cheltuieli...............................19
2.4. Executia bugetului de venituri si cheltuieli...............................26

Capitolul III. Contul de profit si pierdere - instrument de refectare a performantei la SC DIANA SRL...............................28
3.1. Principalele operatii economico - financiare ce privesc veniturile obtinute la SC DIANA SRL...............................28
3.2. Principalele operatii economico - financiare ce privesc cheltuielile la SC DIANA SRL...............................36
3.3 Determinarea rezultatului exercitiului financiar la S.C. DIANA S.R.L................................50
3.4 Contul de profit si pierdere - instrument de planificare financiara la SC DIANA SRL...............................57

Concluzii...............................63

Bibliografie...............................66

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contul de profit si pierdere". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.