Conturile derivate de rezultate la societati comerciale

Trimisa la data: 2010-04-05
Materia: Economie
Pagini: 115
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Corina_T
Lucrare de licenta despre Conturile derivate de rezultate la societati comerciale
Societatea inregistreaza impozitul pe profit pe baza profitului brut rezultat din situatiile financiare romanesti intocmite in conformitate cu legislatia fiscala aplicabila in Romania . Diferentele dintre raporatea financiara in conformitate cu IAS si reglementarile contabile romanesti duc la aparitia unor diferente semnificative intre valoarea contabila a anumitor active si pasive , precum si intre veniturile si cheltuielile contabile si cele fiscale.

Impozitul amanat pe profit va fi obtinut prin aplicarea metodei "datoriei bilantiere" pentru diferente temporare rezultand intre bazele de impozitare ale activelor si pasivelor si valorile lor contabile luate in considerare in raportarea conform IAS . Activele si datoriile privind impozitul amanat se calculeaza folosind rata de impozitare pentru perioada in care este de asteptat ca diferentele temporare legate de aceste active si datorii privind impozitul amanat sa fie resorbite.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Conturile derivate de rezultate la societati comerciale

Cuprins

Introducere............3
1. Scopul si obiectivul lucrarii..........3
2. Prezentarea societatii.............4

Capitolul I delimitari si structuri privind cheltuielile , veniturile si rezultatele..........12

Capitolul II Organizarea cheltuielilor , veniturilor si rezultatele lor la societatea comerciala "GES" SA ..........65

Capitolul III Analiza indicatorilor specifici cheltuielilor veniturilor si rezultatului.......84

Capitolul IV Concluzii............109

Bibliografie...........114


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Conturile derivate de rezultate la societati comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.