Corelarea actiunilor active cu cele pasive

Trimisa la data: 2010-07-11
Materia: Economie
Pagini: 99
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cosmin_Ra
Lucrare de licenta despre Corelarea actiunilor active cu cele pasive
Raportul de evaluare al agentiei Fitch arata ca pe termen mediu, este de asteptat o erodare a cotelor de piata detinute atat de BCR cat si de al doilea jucator de pe piata BRD- Groupe Societe Generale in conditiile cresterii concurentei din partea bancilor cu capital strain si probabilei cresteri a increderii publicului in sectorul bancar in general.

Desi bancile mari par foarte bine capitalizate la o evaluare bazata pe riscul potential, evaluarea nivelului de capitalizare potrivit Standardelor Internationale de Contabilitate conduce la rezultate sub nivelurile prevazute de normele de la Basel.Nivelul activelor fixe din bancile romanesti este foarte ridicat si afectat de hiperinflatie. Aceasta poate conduce la contrangeri de capital si uneori la capitaluri circulante negative.In cele mai multe banci de pe piata romaneasca provizionarea creditelor este inca inadecvata, nivelul acoperirii fata de risc fiind discutabil.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Corelarea actiunilor active cu cele pasive

Lucrare de licenta despre Corelarea actiunilor active cu cele pasive
Cuprins

Capitolul I Introducere.........................3

Capitolul II Pasive bancare - resurse proprii si resurse atrase....................14

Capitolul III Active bancare. Gestiunea principalelor active ale unei banci comerciale...............34

Capitolul IV corelarea operatiunilor active cu cele pasive-instrument de sporire a performantelor bancare...........75

Concluzii.......................................95

Bibliografie..............97Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Corelarea actiunilor active cu cele pasive". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.