Creantele bugetare si modul lor de realizare

Trimisa la data: 2010-08-21
Materia: Economie
Pagini: 108
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Beatrice_Ma
Lucrare de licenta despre Creantele bugetare si modul lor de realizare
In toate orinduirile social-economice in care au existat relatii financiare, Statul, ca institutie suprastructurala, a reglementat diferite categorii financiare-taxe, impozite, buget in scopul formarii si dezvoltarii bazei economice a societatii. Avand particularitatea de obligatii financiai-bugetare, impozitele si taxele reprezinta principalele resurse financiare de care statele au nevoie pentru realizarea actiunilor si obiectivelor de interes general, pentru dezvoltarea sociala si economica a intregii societati.

Este foarte adevarat ca in trecut statele i-si puteau procura numerarul necesar si prin procedee straine de impozite. Vreme indelungata, in cursul Evului Mediu, produsele domeniale erau suficiente pentru nevoile tezaurului si impozitele aveau nurnai caracterul unui venit extraordinar, subsidiar si temporar .

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Creantele bugetare si modul lor de realizare

Lucrare de licenta despre Creantele bugetare si modul lor de realizare
Cuprins

Introducere...................3

Capitolul I Evolutia istorica a creantelor bugetare............5

Capitolul II Creantele bugetare in lumina noilor reglementari.........35

Capitolul III Individualizarea creantelor bugetare prin titlul de creanta...............53

Capitolul IV Realizarea creantelor bugetare...........67

Capitolul V Executarea silita a creantelor bugetare..........83

Capitolul VI Concluzii............103

Bibliografie...........106

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Creantele bugetare si modul lor de realizare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.