Crearea comunitatilor europene - Aspecte privind raporturile dintre Consiliul European si Parlamentul European

Trimisa la data: 2010-10-07
Materia: Stiinte Politice
Pagini: 111
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandra_T
Lucrare de licenta despre Crearea comunitatilor europene - Aspecte privind raporturile dintre Consiliul European si Parlamentul European
O mare influenta asupra organizarii procesului de productie o exercita si felul produsului finit fabricat. Acest lucru rezulta din faptul ca diferite produse, prin particularitatile lor de ordin constructiv, legate de reteta de fabricatie, de forma sau proprietatile lor determina o anumita organizare a procesului de productie. Marea varietate a produselor fabricate se poate grupa in produse omogene si produse eterogene.

Gradul de folosinta determina marimea seriilor de fabricatie a produselor, iar in functie de acestea, se impune adoptarea unui anumit tip de productie.Gradul de complexitate al produselor fabricate, de precizie in executarea produselor si dimensiunilor produsului finit impun modul in care trebuie sa se faca aprovizionarea intreprinderii, cu un numar mai mare sau mai mic de materiale, cu utilaje mai complexe si chiar volumul fortei de munca si nivelul de calificare al acesteia.
In cadrul factorilor care exercita o influenta puternica asupra organizarii procesului de productie poate fi aratat si felul procesului tehnologic folosit.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Crearea comunitatilor europene - Aspecte privind raporturile dintre Consiliul European si Parlamentul European

Lucrare de licenta despre Crearea comunitatilor europene - Aspecte privind raporturile dintre Consiliul European si Parlamentul European
Cuprins

Introducere................3

Capitolul I Constructia comunitara.............5

Capitolul II Aparitia parlamentului european si delimitarea de alte institutii.............22

Capitolul III Raporturile parlamentului european cu alte institutii europene.............52

Capitolul IV Alegerea membrilor parlamentului european........75

Capitolul V Componenta parlamentului european................101

Capitolul VI Concluzii.................108

Abrevieri.........109

Bibliografie...........110

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Crearea comunitatilor europene - Aspecte privind raporturile dintre Consiliul European si Parlamentul European". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.