Crearea standardelor de retele locale cu ajutorul arhitecturii LAN

Trimisa la data: 2010-03-18
Materia: Informatica
Pagini: 94
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Diana_S
Lucrare de licenta despre Crearea standardelor de retele locale cu ajutorul arhitecturii LAN
Proiectarea , implementarea si administrarea retelelor de calculatoare se realizeaza mai simplu prin separarea functiilor specifice pe 7 nivele , data de modelul OSI.Nivelul logic de dat include ( LLC si MAC ) iar mediul fizic de transmisie nu este impus.Datele circula intre A si B de la nivelul aplicatie A in jos spre nivelul fizic prin legatura fizica spre nivelul fizic al terminalului B.

Se realizeaza o comunicatie reala intre nivelele fizice ale echipamentelelor si o comunicatie virtuala intre 2 nivele superioare echivalente.ISO stabileste protocoalele de comunicatie pentru oate nivelele modelului OSI. Unitatea de date este denumita diferit pe nivelele modelului OSI. Termenul de pachet este consacrat pentru nivelul 3 (de retea).

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Crearea standardelor de retele locale cu ajutorul arhitecturii LAN

Lucrare de licenta despre Crearea standardelor de retele locale cu ajutorul arhitecturii LAN
Cuprins

Capitolul I Notiuni generale referitoare la retele de calculatoare......3

Capitolul II Standarde de retele locale.............47

Capitolul III. Echipapente utilizate in LAN.........64

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Crearea standardelor de retele locale cu ajutorul arhitecturii LAN". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.