Crearea unei aplicatii destinate predictiei de date

Trimisa la data: 2010-09-21
Materia: Informatica
Pagini: 91
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Anca_Du
Lucrare de licenta despre Crearea unei aplicatii destinate predictiei de date
Predictia unei valori a unei variabile la un anumit moment de timp in viitor este numita prognoza. Prognoza meteo este un exemplu concludent al acestui tip de stradanie: Ce temperatura va fi maine la ora 12 ziua? O intrebare similara legata de afaceri este si aceasta: Care va fi pretul de inchidere, maine, al actiunilor companiei "Microsoft"? Multi dintre noi vor paria probabil pe faptul ca persoana care face prognoza meteo face un lucru mai bun decat un om de afaceri sau un economist cand prognozeaza un pret pe actiune, desi in multe cazuri, prognozele meteo, chiar si acelea facute de persoane avizate, pot fi gresite.

Schimbari neanticipate in conditiile atmosferice fac ca prognozele meteo sa nu fie exacte, la fel si cum variatii neasteptate in mediul economic afecteaza prognozele economice.Cu toate acestea, prognoza este baza activitatilor economice si a legaturilor de afaceri. Rezerva de bani pentru urmatoarele doua luni, pretul graului in octombrie care a fost recoltat in iulie, cererea de prajitoare de paine in preajma sarbatorilor de iarna, numarul persoanelor angajate din Chicago in anul viitor; toate acestea sunt date necesare unor persoane sau macar ar trebuie sa poata sa le prognozeze cu ceva acuratete.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Crearea unei aplicatii destinate predictiei de date

Lucrare de licenta despre Crearea unei aplicatii destinate predictiei de date
Cuprins

I.Serii de timp...............3

II Medii alunecatoare ..........9

III. Netezire exponentiala ..........14

IV. Modelul seriei de timp multiplicative............18

V. Prognoza................19

VI. Indici periodici ...............20

VII. Predictie folosind netezire exponentiala ............21

VIII. Modele autoregresive ...............25

IX. Alte metode de predictie.................29

Bibliografie................91

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Crearea unei aplicatii destinate predictiei de date". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.