Crearea unor aplicatii analizand tehnicile de parcurgere a unui graf finit

Trimisa la data: 2009-09-05
Materia: Informatica
Pagini: 59
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Suzana_P
Lucrare de licenta despre Crearea unor aplicatii analizand tehnicile de parcurgere a unui graf finit
In cadrul unui graf orientat nu se tine cont ( la definirea unui lant ) de orientarea arcelor proprietatea pe care trebuie sa o aiba doua arce consecutive din cadrul lantului fiind aceea de a avea o extremitate comuna.Definitie : Se numeste ciclu elementar un ciclu care are proprietatea ca oricare doua varfuri ale sale , cu exceptia primului si a ultimului , sunt diferite doua cate doua .Exemplu : C2=[3,4,5,3] este un ciclu elementar , pe cand C1 din exemplul anterior nu este elementar deoarece varful 3 apare de doua ori (pentru extremitati se socoteste o singura aparitie).

Exista mai multe moduri de scriere a unui ciclu ca succesiune de varfuri. De exemplu , ciclurile C2=[3,4,5,3] si C3=[4,5,3,4] reprezinta de fapt acelasi ciclu.Definitie : Doua cicluri C si C' sunt egale daca muchiile lor induc acelasi graf partial al subgrafului generat de varfurile ce apartin lui C , respectiv C'.Un ciclu se numeste par daca lungimea sa este para si impar in caz contrar.Definitie : Un graf G se numeste conex daca pentru orice doua varfuri x si y diferite ale sale , exista un lant care le leaga .Exemplu : Graful din figura 1.3.1 este conex dar nu putem spune acelasi lucru si despre graful din figura 1.3.2 deoarece , de exemplu nu exista nici un lant care sa lege varfurile 1 si 6.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Crearea unor aplicatii analizand tehnicile de parcurgere a unui graf finit

Cuprins

Prefata....................................................3

Capitolul I. Structura de graf finit................................5
1.1 Notiuni introductive....................................5
1.2 Implementarea pe calculator a unui graf finit.....................12
1.3 Conexitate.......................................17

Capitolul II. Tehnici de parcurgere a grafurilor.......................23
2.1 Operatii cu grafuri........................................23
2.2 Tehnici de parcurgere a grafurilor..............................26

Capitolul III. Tare conexitate intr-un graf finit......................31
3.1 Conexitate intr-un graf orientat.................................31
3.2 Tare conexitate...........................................34
3.3 Drumuri minime in grafuri orientate..............................37

Capitolul IV. Algoritmi pentru prelucrarea grafurilor finite..............................................38

Bibliografie............................................58

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Crearea unor aplicatii analizand tehnicile de parcurgere a unui graf finit". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.