Creativitatea - Locus - ul procesului si produsului creatiei artistice

Trimisa la data: 2010-08-04 Materia: Psihologie Pagini: 61 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Andrei_Ta
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Creativitatea - Locus - ul procesului si produsului creatiei artistice
Creativitatea este un fenomen important, dar care a fost in mare masura neglijat. Aceasta deoarece de-a lungul timpului au existat destule obstacole: originile creativitatii plasate in traditia misticismului, dificultati in definirea si stabilirea criteriilor creativitatii, abordari care au insinuat ca fenomenul creativ este un produs de exceptie al proceselor si structurilor psihice, iar cercetarea lui izolata nu pare a fi o necesitate, abordarile care confunda un aspect partial cu fenomenul in ansamblu.

In prezent, lucrurile s-au schimbat, acordandu-se creativitatii importanta cuvenita, cercetatorii analizand "fundamentele justificative pentru conditia unei discipline a carei denumire este convenita - creatologie" (Ana Stoica Constantin, 2004, p.16).Avand in vedere importanta intelegerii naturii umane, Ana Stoica Constantin (2004) defineste creativitatea ca fiind "un fenomen complex, unitar si dinamic, care angajeaza intreaga personalitate umana, implicand structura bio-psiho-sociala si culturala a personalitatii (recunoscuta ca potential creativ) si anumiti factori externi, pentru a realiza cea mai inalta forma de manifestare a comportamentului uman (creativitatea actualizata manifesta), finalizata prin producerea noului, cu valoare sociala, fie el concret sau abstract".
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Creativitatea - Locus - ul procesului si produsului creatiei artistice

Lucrare de licenta despre Creativitatea - Locus - ul procesului si produsului creatiei artistice
Cuprins

Argument.........3

Partea intai Premise teoretice..............3

I. Creativitatea - consideratii generale...........3

II. Factori de personalitate care determina creativitatea........14

III. Creativitatea artistica............28

IV. Masurarea si evaluarea creativitatii............33

Partea a doua - Cercetare proprie privind locus-ul procesului si produsului creativitatii artistice.............42

V. Planul cercetarii si desfasurarea ei..............42

VI. Rezultatele obtinute.............46

Anexe..........47

Bibliografie............57
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Creativitatea - Locus - ul procesului si produsului creatiei artistice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.