Creditarea persoanelor juridice la o sucursala CEC

Trimisa la data: 2010-04-16
Materia: Drept
Pagini: 53
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Rodica_I
Lucrare de licenta despre Creditarea persoanelor juridice la o sucursala CEC
Casa de Economii si Consemnatiuni, prin intreaga activitate pe care o desfasoara, detine inca o pozitie bine conturata in cadrul sistemului financiar-bancar.Astfel, Casa de Economii si Consemnatiuni detine principalul rol in raporturile financiare cu populatia, fiind principala institutie care acorda credite populatiei si la care aceasta isi pastreaza economiile banesti, CEC este de fapt o banca populara. De asemenea, CEC desfasoara o activitate bancara si pentru unele organizatii economice si sociale care nu au conturi deschise la alte banci, ca efect al legislatiei in vigoare.Sistemul CEC este o parte a sistemului financiar-bancar si indeplineste urmatoarele functii:

Reglarea circulatiei monetare - se realizeaza prin stimularea dezvoltarii spiritului de economisire in randul populatiei si atragerea disponibilitatilor banesti temporare (economii) ale populatiei pentru constituirea de noi surse de finantare aflate la dispozitia statului (CEC avand ca principal actionar statul) sau prin plasamente avantajoase in alte banci. Realizarea acestei functii este determinata in principal de activitatea de economisire si creditare a populatiei de catre CEC.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Creditarea persoanelor juridice la o sucursala CEC

Cuprins

Introducere...........3

Capitolul I. Notiuni teoretice...........5
1.1.Particularitatile sistemului CEC.....5
1.2.Norma metodologica privind activitatea de crediatre a agentilor economici mici si mijlocii.........7
1.3 Conditii generale de creditare si documentatia necesara contractarii creditelor........13
1.4.Proceduri comune privind analiza creditelor.........14
1.5.Proceduri comune privind aprobarea creditelor si incheierea contractelor de credit.........20
1.6 Proceduri comune privind acordarea si utilizarea creditelor.....21
1.7. Proceduri comune privind rambursarea creditelor, plata dobanzilor reesalonarea si rescadentarea creditelor...........23
1.8. Garantarea creditelor........25
1.9. Urmarirea si controlul creditelor contractate.........25
1.10. Proceduri specifice in activitatea de creditare......27

Capitolul II. Notiuni practice.............32
2.1.Prezentarea mediului Visual C++........32
2.2.Obiectivele MFC..........34
2.3.Baze de date folosind tehnologia DAO.........35
2.4 Folosirea protocolului TCP/IP........37
2.5 Descrierea aplicatiei existente......38

Capitolul III. Originalitate............41
3.1 Descrierea aplicatiei propuse.......41
3.2 Cerinte minime de folosire a aplicatiei........50

Concluzii...........51

Bibliografie........53

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Creditarea persoanelor juridice la o sucursala CEC". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.