Creditarea persoanelor juridice si operatiunile aferente

Trimisa la data: 2010-06-24
Materia: Economie
Pagini: 60
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristian_De
Lucrare de licenta despre Creditarea persoanelor juridice si operatiunile aferente
Creditul real poate fi la randul sau, de doua feluri: credit mobiliar si credit imobiliar. Se gaseste aici marea distinctie pe care o face dreptul intre bunurile mobile si bunurile imobile. In mod evident, aceasta distinctie are insa relevanta mai ales in trecut, cand valorile mobiliare erau mai putin utilizarte. Odata cu dezvoltarea utilizarii valorii mobiliare, creditul pe baza de gaj, de titluri (lombard) a dobandit o importanta mai mare decat creditul imobiliar.

Creditul imobiliar, adica creditul garantat cu bunuri imobile (cladiri sau terenuri, prezinta un risc redus, deoarece exista o mare siguranta ca, pana la scadenta, bunurile respective nu vor dispare. El are insa dezavantajul ca necesita existenta unei institutii specializate in evidenta si gestionarea garantiilor imobiliare, adica a ipotecilor constituite pentru garantarea rambursarii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Creditarea persoanelor juridice si operatiunile aferente

Cuprins


1. Creditul..............3

2. Contextul macroeconomic si sistemul bancar din Romania.......12

3. Banc Post in sistemul bancar din Romania.........19

4. Activitatea de creditare a sucursalei Banc Post Gorj ...........27

5. Consideratii finale..........55

Bibliografie........60

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Creditarea persoanelor juridice si operatiunile aferente". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.