Creditarea societatilor comerciale

Trimisa la data: 2009-07-22
Materia: Finante-Banci
Pagini: 53
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Luminita_P
Lucrare de licenta despre Creditarea societatilor comerciale
Oamenii, institutiile, societatile au fost dintotdeauna confruntate cu probleme de risc si incertitudine. Progresul societatii contemporane a fost posibil datorita asumarii unor riscuri. In special, nu ar fi fost posibila cresterea economiei daca certitudinea prima in fata riscului si incertitudinii. De aceea, economiile libere contemporane utilizeaza intr-o masura mai mare modele cu conditii de risc si incertitudini decat economiile centralizate. Cu siguranta, riscurile fac obiectul unei mari atentii in banci.

Prin risc se intelege o situatie in care un anumit eveniment se poate produce cu o probabilitate anume,sau in care dimensiunile evenimentului au o anumita distributie de probabilitate.Astfel,spunem despre o investitie ca prezinta un anumit risc pentru ca exista,1 sansa din 10 sa se inregistreze o pierdere,5 din 10 sa se inregistreze rentabilitatea asteptata si 4 din 10 sanse sa se inregistreze o rentabilitate chiar mai mare decat cea asteptata.Riscul nu poate fi confundat cu probabilitatea evenimentului intrucat el este un amalgam intre aceasta probabilitate si dimensiunea fenomenului.Riscul este mai mai daca pierderea este mai mare si mai mic in caz contrar,chiar daca probabilitatea pierderii este aceeasi.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Creditarea societatilor comerciale

Cuprins

Introducere.............................................4

Capitolul I. Creditul - sursa de finantare a activitatilor economice.............................................5
1.1 Creditul bancar - concept, trasaturi, resurse de creditare.............................................6
1.2 Functiile si principiile creditului.............................................8
1.3 Tipuri de credite.............................................9
1.4 Riscul activitatii de creditare si gestionarea acestuia.............................................14

Capitolul II. Analiza unei societati comerciale in vederea luarii deciziei de creditare in serviciul hotelier.............................................18
2.1 Diagnosticul intreprinderii.............................................18
2.2 Diagnosticul economico - financiar.............................................22

Capitolul III. Structura de organizare si prezentarea activitatii a SC. Complex Delta SRL.............................................33
3.1 Prezentarea generala a SC. Complex Delta SRL.............................................33
3.2 Structura serviciilor oferite de catre Hotel Delta.............................................36
3.3 Colaboratori.............................................38
3.4 Concurenti.............................................41
3.5 Categoriile de public.............................................43

Capitolul IV. Concluzii si propuneri.............................................46

Anexe.............................................49

Bibliografie.............................................51

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Creditarea societatilor comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.