Creditul bancar - resursa de finantare a nevoilor populatiei

Trimisa la data: 2010-07-08
Materia: Finante-Banci
Pagini: 50
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Adina_Vl
Lucrare de licenta despre Creditul bancar - resursa de finantare a nevoilor populatiei
Creditul bancar reprezinta forma cea mai extinsa de credit. Creditul bancar poate fi acordat atat de banci, cat si de institutii financiare si de credit si acopera orice necesitate a debitorului, in conditiile stabilite cu banca. Prin urmare, exista o mare varietate de credite bancare care se deosebesc intre ele dupa obiectul creditului, dupa modalitatea de garantare, dupa destinatie, etc. Creditul bancar este un credit pe bani.

Categoria cea mai larg raspandita este creditul bancar, prin care se "injecteaza" un volum suplimentar de mijloace de plata prin circuitele economico-financiare.Sfera creditului bancar s-a largit foarte mult, pe masura dezvoltarii, societatii, ajungand sa reprezinte una dintre cele mai uzuale modalitati si forme de creditare, intre altele si prin faptul ca bancile dispun de active deosebit de mari pe care urmaresc sa le valorifice pe calea dobanzilor in urma imprumuturilor ce le contacteaza intr-un volum tot mai sporit populatiei.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Creditul bancar - resursa de finantare a nevoilor populatiei

Lucrare de licenta despre Creditul bancar - resursa de finantare a nevoilor populatiei
Cuprins

Introducere............2

Capitolul I Consideratii generale privind creditarea bancara a populatiei.............3
1.1 Creditul bancar - resursa de finantare a nevoilor populatiei......3
1.2 Produse bancare de creditare a persoanelor fizice.................7
1.3 Aprecieri privind evolutia si perspectivele creditului bancar acordat populatiei in Romania.........10

Capitolul II Creditul ipotecar - sursa de finantare a achizitiilor si constructiilor de locuinte...........17
2.1 Consideratii generale privind creditul ipotecar si institutii de finantare a achizitiilor si constructiilor de locuinte..........17
2.2 Aprecieri privind creditul ipotecar in tarile dezvoltate.........21
2.3 Consideratii privind creditul ipotecar in Romania...........25

Capitolul III Studiu de caz.............35

Concluzii...............46

Bibliografie............50

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Creditul bancar - resursa de finantare a nevoilor populatiei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.