Creditul bancar

Trimisa la data: 2010-03-27
Materia: Finante-Banci
Pagini: 121
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eduard_C
Lucrare de licenta despre Creditul bancar
Creditul, ca si moneda este o categorie economico-financiara creata pentru a servi la rezolvarea unor probleme economice, sociale sau legate de procesul de schimb .Printre primele operatiuni, cu caracter economic infaptuite de indivizi care au trecut de la viata izolata, individuala, la o forma de viata sociala a fost schimbul in natura si ca o consecinta imediata a lui a aparut creditul care este tot un schimb, cu singura particularitate ca in momentele schimbului se intercaleaza factorul timp.

In orice tranzactie de schimb, in mod obisnuit, fiecare din parti ofera celeilalte un echivalent. Atunci cand una din parti convine sa primeasca echivalentul la care are dreptul la o data viitoare, se spune ca este vorba de un schimb pe credit .

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Creditul bancar

Cuprins


Introducere..........2

Capitolul I Creditul..........3

Capitolul II Creditul bancar.........20

Capitolul III Creditarea persoanelor fizice si juridice.........46

Capitolul IV Rolul creditelor in reformarea economiei nationale....62

Capitolul V Finansbank ( Romania ) S.A. ......68

Concluzii..........116

Bibliografie........118Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Creditul bancar". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.