Creditul bancar FinansBank

Trimisa la data: 2010-09-22
Materia: Finante-Banci
Pagini: 157
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Olivia_P
Lucrare de licenta despre
Creditul, la aparitia sa, era realizat sub forma unui credit natural, in care un individ acorda altuia un bun sau un serviciu, forma ce se mai practica si astazi in comunitatile mai putin evoluate.In societatea moderna formele creditului au evoluat cu mare rapiditate, in stransa corelatie cu gradul si nivelul societatii de astazi .

Cu privire la formele creditului, in literatura de specialitate, au fost exprimate opinii diferite. Astfel, unii autori sustin existenta a doua forme de exprimare a creditului: creditul public si creditul bancar; dupa o alta opinie formele creditului sunt: credit bancar, credit cooperatist si credit public; dupa o alta opinie, sunt retinute urmatoarele forme: credit de productie, de consumatie, privat si public; in fine, intr-o alta opinie sunt retinute ca forme ale creditului: creditul bancar direct, creditul de stat si creditul prilejuit de vanzarea, in rate, a unor marfuri.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Creditul bancar FinansBank

Cuprins


Introducere.........3

Capitolul I Creditul..........4

Capitolul II Creditul bancar...........24

Capitolul III Creditarea persoanelor fizice si juridice........58

Capitolul IV Rolul creditelor in reformarea economiei Nationale.....81

Capitolul V FINANSBANK ( Romania ) S.A.........88

Concluzii..........151

Bibliografie........153Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Creditul bancar FinansBank". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.