Creditul de consum metoda principala de finantare a clientilor bancari

Trimisa la data: 2010-04-18
Materia: Finante-Banci
Pagini: 99
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Elena_N
Lucrare de licenta despre Creditul de consum metoda principala de finantare a clientilor bancari
B.C.R. Leasing SA a fost infiintata in martie 2001, ca o competare a ofertei de finantare a Grupului Banca Comerciala Romana pentru persoane fizice, persoane juridice si persoane fizice autorizate in vederea achizitionarii bunurilor de folosinta indelungata.Obiectul de activitate este reprezentat de servicii de leasing financiar, intermedieri, respectiv, activitati de creditare pe baza de contract leaing-ul echipamentului industrial, al autovehiculelor si bunurilor de folosinta indelungata, al imobilelor cu destinatie comerciala sau industriala.

Ca urmare a bunei evolutii pe piata de profil, BCR Leasing SA si-a marit capitalul social de 5,5 mld lei la 100 mld lei, subscris si integrl varsat si impartit in 100.000 de actiuni nominative cu o valoare nominala de 1.000.000 lei fiecare, constituit prin participarea urmatoarelor persoane juridice: BCR SA 79,132 %, Financiara SA 10 %, BCR Securities SA 0,275 %, Asiban 0,2 %, persoane fizice salariate din Grupul BCR 10, 043 %.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Creditul de consum metoda principala de finantare a clientilor bancari

Cuprins

Introducere...........3

Capitolul I Elemente definitorii ale bancii Comerciale Romane.......4

Capitolul II Sistemul bancar romanesc .........14

Capitolul III Activitatea de creditare.........38

Capitolul IV Creditul de consum la BCR..........59

Capitolul V Studiul de caz..........87

Capitolul VI Concluzii............94

Bibliografie.............97
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Creditul de consum metoda principala de finantare a clientilor bancari". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.