Creditul ipotecar si implicatiile acestuia

Trimisa la data: 2010-05-19
Materia: Economie
Pagini: 75
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Diana_D
Lucrare de licenta despre Creditul ipotecar si implicatiile acestuia
In tarile cu economie dezvoltata si stabila, cum sunt Statele Unite ale Americii, Canada, tarile din Europa Occidentala, creditul ipotecar a cunoscut o dezvoltare insemnata mai ales dupa cel de-al doilea razboi mondial, datorita importantei economico-sociale a industriei de locuinte si prioritatii pe care guvernele acestor tari a acordat-o dezvoltarii acestui tip de credit si institutiilor aferente.

La nivel microeconomic, buna dezvoltare a pietei imobiliare, duce la o mai buna satisfacere a necesitatilor locative ale populatiei, incurajarea responsabilitatii individuale a proprietarilor, autointretinerea si stabilitatea sociala. La nivel macroeconomic, dezvoltarea sectorului imobiliar conduce atat la o crestere economica sustinuta cat si la marirea ofertei de locuri de munca.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Creditul ipotecar si implicatiile acestuia

Cuprins

Introducere............3

Capitolul I. Aspecte generale privind creditul..........5

Capitolul II. Aparitia si dezvoltarea creditului ipotecar........12

Capitolul III. Procedurile acordarii creditului ipotecar.....37

Capitolul IV Oferta de credite ipotecare de pe piata romaneasca......49

Capitolul V. Studiu de caz la Banc Post.......61

Concluzii...........71

Anexe.............73


Bibliografie........74
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Creditul ipotecar si implicatiile acestuia". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.