Creditul pentru cumpararea de locuinte si de case de vacanta la Raiffeisen Bank Romania

Trimisa la data: 2010-08-12
Materia: Finante-Banci
Pagini: 128
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Adina_Z
Lucrare de licenta despre Creditul pentru cumpararea de locuinte si de case de vacanta la Raiffeisen Bank Romania
Friedrich Wilhelm Raiffeisen a intemeiat in 1862 prima uniune de credit in Anhausen Germania. In 1886 apare prima uniune bancara Raiffeisen in Muhldorf Austria. Raiffeisen Zentralbank Austria a fost fondata in 1927 pentru a coordona activitatile si politicile finaciare ale intregului grup bancar Raiffeisen si este responsabila cu tranzactiile si operatiunile efectuate in numele grupului la nivel national si international.

Astazi, grupul Raiffeisen este cel mai mare grup bancar privat din Austria cu un numar total de 2.360 de unitati.Autoritatea pentru Privatizare si consortiul format din Fondul Romano-American de Investitii si Raiffeisen Zentralbank din Austria au semnat, in aprilie 2001,contractul de privatizare a Bancii Agricole, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 52 milioane de dolari. Astfel consortiul a preluat pachetul de 98% din actiunile bancii, redenumita Raiffeisen Banca Agricola, care in iunie 2002, a fuzionat cu Raiffeisen Bank Romania.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Creditul pentru cumpararea de locuinte si de case de vacanta la Raiffeisen Bank Romania

Lucrare de licenta despre Creditul pentru cumpararea de locuinte si de case de vacanta la Raiffeisen Bank Romania
Cuprins

Capitolul I Sistemul bancar romanesc.........2
1.1 Aparitia si evolutia bancilor..........2
1.2 Evolutia sistemului bancar romanesc.........6
1.3 Bancile comerciale..............16
1.4 Banca nationala a Romaniei......25

Capitolul II Raiffesen Bank.........30
2.1. Privatizarea bancii Agricole................30
2.2 Grupul Raiffeisen in Romania.............31
2.3 Grupul Raiffeisen International..........43

Capitolul III Raiffeisen Bank in Romania.........47
3.1 Administratia Centrala.............47
3.1.1. Structura organizatorica.........47
3.1.2. Structuri de conducere...........49
3.2 Produse si servicii Raiffeisen.....54
3.3. Creditarea bancara...........64

Capitolul IV Creditul pentru cumpararea de locuinte si de case de vacanta..............88

Concluzii...........122

Bibliografie........127

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Creditul pentru cumpararea de locuinte si de case de vacanta la Raiffeisen Bank Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.