Cresterea eficientei economice in activitatea societatii comerciale

Trimisa la data: 2010-11-12 Materia: Economie Pagini: 94 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Patricia_Mo
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Cresterea eficientei economice in activitatea societatii comerciale
Indicatorii rezultatelor, prezentati pe structura contului de profit si pierderi, evidentiaza faptul ca profitul brut si net au inregistrat o crestere spectaculoasa fata de anul 1997, dar fata de anul precedent s-au redus cu 28,7%, respectiv 35,1% ca urmare a cresterii veniturilor intr-un ritm mai lent comparativ cu ritmul de crestere al cheltuielilor. Aceasta s-a datorat activitatii financiare, unde veniturile nu au compensat integral cheltuielile financiare care s-au situat la cote mult mai ridicate ( 478,7% fata de 206,9% la venituri) si s-a datorat: platii dobanzilor pentru credite acordate si diferentelor nefavorabile de curs valutar aferente operatiunilor comerciale in devize.

In vederea protejarii rezultatelor anului 1997 au fost constituite provizioane pentru diferente nefavorabile aferente platilor externe de 2173,4 milioane.In cadrul cheltuielilor exceptionale se inscriu cheltuielile cu donatii si sponsorizari pe care societatea le-a efectuat in limitele admise de lege.Indicatorii ce reflecta eficienta folosirii activelor fixe si circulante exprimate pe baza profitului brut la 1000 lei active fixe si circulante inregistreaza cresteri substantiale pana in anii 1997 si 1998, insa in ultimul an se reduce cu peste 50% datorita cresterii activelor fixe si circulante intr-un ritm mai rapid, crestere care nu s-a reflectat in totalitate in rezultatele economico-financiare.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Cresterea eficientei economice in activitatea societatii comerciale

Lucrare de licenta despre Cresterea eficientei economice in activitatea societatii comerciale
Cuprins

Capitolul I. Cresterea eficientei economice, obiectiv esential al activitatii societatii economice...............................3
I.1 Conceptul de eficienta economica..............................3
I.2 Rolul si necesitatea cresterii eficientei economice...............5
I.3 Rolul managementului in cresterea eficientei economice.............7

Capitolul II. Prezentare generala a societatii S.C. Agrovet S.A........10
II.1 Scurt istoric.......................................10
II.2 Obiectul de activitate...................................13
II.3 Mod de organizare.....................................22
II.4 Dinamica reultatelor economico-financiare obtinute..............22

Capitolul III. Diagnosticul general al performantelor economico-financiare ale societatii..............................30
III.1 Situatia rezultatelor sintetice economico-financiare...........30
III.2 Diagnostic al gestiunii resurselor materiale................33
III.3 Diagnostic al gestiunii resurselor umane.....................57
III.4 Diagnostic al gestiunii resurselor financiare.................59
III.5 Diagnostic al eficientei integrate a utilizarii resurselor..........................82

Capitolul IV. Strategia activitatii societatii comerciale privind cresterea eficienteieconomice a activitatii..................87
IV.1 Strategia de crestere a cifrei de afaceri....................87
IV.2 Strategii de cresterea profitului.........................91
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Cresterea eficientei economice in activitatea societatii comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.