Cresterea eficientei intreprinderii pe seama imbunatatirii activitatii de negociere

Trimisa la data: 2010-02-23
Materia: Comert
Pagini: 69
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Matius_Ni
Lucrare de licenta despre Cresterea eficientei intreprinderii pe seama imbunatatirii activitatii de negociere
In urma analizei efectuate se constata o crestere a valorii adaugate cu 303 mii RON fata de anul precedent. Situatia se apreciaza ca pozitiva pentru firma deoarece IVA>IQex, ceea ce denota o sporire a gradului de prelucrare a materiei prime, materialelor, energiei procurate de la terti.Studiind influenta factorilor directi se observa ca Qe are o influenta negativa asupra dinamicii VA, in timp ce "va" are o influenta pozitiva.Qe a scazut cu 498 mii RON si a condus la scaderea VA cu 193 mii RON. Qe si VA au fost influentate de modul de utilizare a factorului munca, din punct de vedere extensiv si intensiv.

Din punct de vedere extensiv, se constata ca marirea fondului de timp de munca, cu 113 ore, a avut ca efect cresterea VA cu 0,26 mii RON. Aceasta modificare s-a datorat cresterii Ns cu 11 persoane (care a condus la cresterea VA cu 0,19 mii RON), ca si a cresterii numarului de ore lucrate in medie de o persoana pe zi, ceea ce a contribuit la cresterea VA cu 0,074 mii RON.Din punct de vedere intensiv, se constata o situatie negativa, respectiv o scadere a productivitatii orare cu 0,0013 mii RON care se reflecta in reducerea VA cu 193 mii RON.Valoarea adaugata unitara a crescut cu 0,38 mii RON la 1 RON productie si a determinat cresterea VA totale cu 496 mii RON. Aceasta influenta denota reducerea cu 38% a ponderii consumului de la terti in volumul total de activitate.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Cresterea eficientei intreprinderii pe seama imbunatatirii activitatii de negociere

Lucrare de licenta despre Cresterea eficientei intreprinderii pe seama imbunatatirii activitatii de negociere
Cuprins

Capitolul I. Aspecte teoretice privind negocierea..............................................3

Capitolul II. Prezentarea generala a S.C. CONDOR S.A....................7

Capitolul III. Diagnosticarea activitatii desfasurate la S.C. CONDOR S.A..................................................18

Capitolul IV. Modalitati de crestere a eficientei intreprinderii pe seama imbunatatirii activitatii de negociere...............................48

Capitolul V. Concluzii.....................................61

Bibliografie.........................................68


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Cresterea eficientei intreprinderii pe seama imbunatatirii activitatii de negociere". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.