Cresterea si dezvoltarea economica in economia romaneasca - restrictii - exigente

Trimisa la data: 2013-04-25
Materia: Contabilitate
Pagini: 49
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: marc_claudia27
Lucrare de licenta despre Cresterea si dezvoltarea economica in economia romaneasca - restrictii - exigente
In ultimele decenii a devenit clar ca mediul inconjurator este amenintat din ce in ce mai mult de activitatile umane concretizate in poluarea pe scara larga a aerului si a apei, in dorinta utilizarii excesive a resurselor naturale. In ultimii treizeci de ani "Uniunea Europeana" a fost din ce in ce mai activa in acest domeniu. A propus programe si a aprobat politici in vederea protejarii mediului natural, stimuland investitiile in crearea de noi mijloace de productie nepoluante si atragand atentia oamenilor asupra acestor probleme grave.

La nivel mondial, Uniunea Europeana continua sa fie un exemplu pe care si celelalte tarii trebuie sa-l urmeze, in vederea implementari masurilor efective de combatere a poluarii si a modificarilor climatice. Un avantaj major al Uniunii Europene consta in faptul ca, in cadrul ei negocierile in ceea ce priveste implementarea politicilor si strategiilor de protectie a mediului se poarta intre cele 15 state membre, acest lucru fiind mult mai eficient decat in alte zone ale lumii, unde astfel de negocieri se poarta separat intre state.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Cresterea si dezvoltarea economica in economia romaneasca - restrictii - exigente

Cuprins

Introducere...........3

Capitolul I Activitatea la nivel macroeconomic..........5

Capitolul II Cresterea si dezvoltarea economica.......10

Capitolul III Elemente de politica economica......17

Capitolul IV Cresterea si dezvoltarea economica in economia romanasca..............23

Concluzii..........47

Bibliografie........49Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Cresterea si dezvoltarea economica in economia romaneasca - restrictii - exigente". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.