Cultura Bancii Carpatica

Trimisa la data: 2009-07-20
Materia: Finante-Banci
Pagini: 39
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: miky
Lucrare de licenta despre Cultura Bancii Carpatica
Banca Comerciala Carpatica a fost înfiintata într-o perioada în care lumea bancara romaneasca se confrunta cu o serie de probleme majore (1999) în care cuvinte precum: restructurare, criza, faliment, privatizare, faceau parte din vocabularul cotidian al tuturor.
ÃŽn peisajul bancar romanesc a aparut Banca Comerciala Carpatica, care a adus un suflu proaspat, o echipa tanara cu deschidere spre noi orizonturi.

Pentru a fi mereu la înaltime banca urmareste cu consecventa modul în care produsele si serviciile institutiei tin pasul cu cele ale celor mai performanti concurenti din acest domeniu si este pregatita, în orice moment, sa faca propuneri prompte si bine fundamentate de îmbunatatire. De-a lungul anilor, prin inovatie Carpatica a obtinut cele mai bune rezultate.

Dezvoltarea pietei financiare din Romania a impus o competitie acerba în randul institutiilor bancare din tara noastra. Strategiile din ce în ce mai performante ale managementului bancar au determinat, de asemenea asumarea unor responsabilitati crescute în ceea ce priveste preocuparea fata de nevoile tot mai exigente ale clientului.

Banca Comerciala Carpatica a demonstrat ca reprezinta o institutie cu performante manageriale de exceptie, un loc in care clientul gaseste tot ce îsi doreste si mai ales ceea ce se potriveste cel mai bine nevoilor sale.

Carpatica promoveaza si încurajeaza inteligenta romaneasca, capitalul uman si financiar autohton.Banca Comerciala Carpatica a dovedit ca este o prezenta din ce in ce mai activa pe piata bancara romaneasca bucurandu-se de încrederea lumii financiare nationale si internationale, fiind un partener credibil si performant.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Cultura Bancii Carpatica

Lucrare de licenta despre Cultura Bancii Carpatica
Cuprins

Introducere......................................2

Capitolul I Pozitionarea Bancii Comerciale Carpatica in sistemul bancar romanesc.........................................3

i.1Istoricul Bancii Comerciale Carpatica.............................3
i.2Organizarea si conducerea Bancii Comerciale Carpatica.............7
i.3 Performante ale Bancii Comerciale Carpatica.....................12

Capitolul II
oferta de produse si servicii a Bancii Comerciale Carpatica.........14

ii.1Produse de finatare.............................................14
ii.2Produse de economisire..........................................26
ii.3Alte produse si servicii ale Bancii Comerciale Carpatica........35
ii.4Politici comerciale ale Bancii Comerciale Carpatica pentru consolidarea pozitiei pe piata....................................37

Capitolul III Perspective ale Bancii Comerciale Carpatica pe piata romaneasca concluzii si propuneri.................39

Bibliografie......................................39

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Cultura Bancii Carpatica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.