Curs virtual de Dreamweaver

Trimisa la data: 2010-09-24
Materia: Informatica
Pagini: 74
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Diana_N
Lucrare de licenta despre Curs virtual de Dreamweaver
Vom avea mai multe legaturi intr-un singur frame. Daca utilizatorul clickeaza una dintre aceste legaturi paginile nu vor fi afisate in acelasi frame - vor fi incarcate intr-o a doua fereastra cadru (frame).
Daca doriti sa eliminati ferestrele cadru cu ajutorul functiei load() trebuie doar sa scrieti parent.location.href= url in interiorul functiei.
Proprietatea target este foarte simplu de utilizat. O puteti utiliza daca doriti sa incarcati o pagina intr-o fereastra cadru.

Solutia JavaScript (i.e. prima legatura) este folosita daca doriti sa faceti mai multe lucruri ca o consecinta a clickului pe o legatura. O problema des intalnita este sa incarcati doua pagini deodata in doua ferestre cadru (frames) diferite. Desi puteti rezolva aceasta cu proprietetea target, utilizand o functie JavaScript rezolvarea este mult mai simpla. Sa presupunem ca avem trei ferestre cadru numite frame1,frame2 si frame3. Utilizatorul clickeaza pe o legatura in frame1. Apoi doriti sa incarcati doua pagini in celelalte doua ferestre cadru (frames).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Curs virtual de Dreamweaver

Lucrare de licenta despre Curs virtual de Dreamweaver
Cuprins


Capitolul I Introducere. Aplicatii multimedia pentru Internet.......3

Capitolul II Elemente de HTML, JavaScript, DHTML, XML...........5
2.1 HTML...............5
2.2 JavaScript...........18
2.3 DHTML...........39
2.4 XML...........39

Capitolul III Pachete Macromedia. Descriere Dreamweaver.............40

Capitolul IV Aplicatie...............71

Capitolul V Concluzii.............72

Bibliografie..........73

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Curs virtual de Dreamweaver". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.