Dans - Transferarea miscarii in limbaj plastic

Trimisa la data: 2009-01-26
Materia: Arte
Pagini: 36
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: daniella codrean
Trăim într-o lume care crede doar în comunicare şi limbaj. Tematica dansului în pictură nu face altceva decât să comunice secvenţe de viaţă împlinite, exprimate prin limbajul picturii.

Am ales această temă considerând că dansul, poate sugera atât prin cromatica sa, cât şi prin formă, dinamică, o gamă largă de trăiri sufleteşti şi senzaţii ce îşi au rezonanţe din cele mai îndepărtate timpuri şi până azi.

Dansul însumează armonia cu mişcarea şi creează...perechea. Am încercat să surprind esenţa dansului ca armonie în sens croma-tic, în sens muzical, dar şi armonia corpului uman; dansul, văzut ca ritm, dinamism şi mişcare, dar şi poveste de viaţă.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Dans - Transferarea miscarii in limbaj plastic

CUPRINS

Argument..........................2
Introducere: Dansul primordial...............3

Capitolul 1 - Armonie

1.1. Armonia în muzică ..............................6
1.2. Armonia culorilor ..............................8
1.3. Armonie compoziţională..........................10

Capitolul 2 - ...ÅŸi dans

2.1. Dansul ca ritual ...............................13
2.2. Dansul ca artă .................................15
2.3. Dansul ca mişcare şi dinamică ..................18
2.4. Dansul în pictură ..............................22

Capitolul 3: Analiza lucrării (Elemente de conţinut, de formă, universul simbolic) .................25

Capitolul 4: Încadrarea în succesiunea de curente......33

Concluzii .................34
Bibliografie ..............34
Anexa cu ilustraţii........36

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Dans - Transferarea miscarii in limbaj plastic". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.