Darile de seama si a valorificarii informatiilor din acestea

Trimisa la data: 2009-05-23
Materia: Administratie Publica
Pagini: 120
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Lavinia_F
Lucrare de licenta despre Darile de seama si a valorificarii informatiilor din acestea
Forma ideala de executie bugetara este cea care presupune acoperirea integrala a cheltuielilor din veniturile bugetare si obtinerea unor excedente de venituri asupra cheltuielilor . Acest surplus poate fi folosit de guvern cu usurinta si cu efecte pozitive pentru intreaga economie.Principiul echilibrului bugetar presupune acoperirea integrala a cheltuielilor exercitiului bugetar din veniturile aferente.
Pe plan mondial exista o preocupare continua pentru solutionarea deficitului bugetar ce se inregistreaza anual in unele tari.

Astfel s-au conturat urmatoarele metode de echilibrare bugetara :
1. Constituirea unor surse de acoperire pe seama veniturilor din impozite in acei ani caracterizati prin avant economic, in vederea acoperirii cheltuielilor in perioadele de regres. Aceasta metoda presupune echilibrarea bugetara pe o perioada mai lunga de timp, de regula intre 5 si 10 ani, ramanand mai mult in sfera teoretica, deoarece este dificil de prevazut care este perioada duratelor de avant economic si care va fi marimea rezultatelor pozitive de realizat.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Darile de seama si a valorificarii informatiilor din acestea

Lucrare de licenta despre Darile de seama si a valorificarii informatiilor din acestea
Cuprins

Capitolul I. Structura sistemului bugetar din Romania.........................................3

Capitolul II. Particularitati privind organizarea contabilitatii la institutiile publice......................................35

Capitolul III. Darea de seama bugetarasi particularitatile acesteia..........................................47

Capitolul IV. Organizarea auditului la instituiile publice..............................................95

Capitolul V. Aplicarea tehnicii de calcul in redactarea darilor de seama bugetar........................................104

Capitolul VI. Concluzii si propuneri cu privire la identificarea informatiilor cuprinse in dare de seama contabila la institutia publica "Spitalul Pneumofiziologie Izvoru"....................................113

Bibliografie...................................117

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Darile de seama si a valorificarii informatiilor din acestea". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.