Datele de marketing intr-o firma de produse cosmetice

Trimisa la data: 2009-09-16
Materia: Marketing
Pagini: 98
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Roberta_O
Lucrare de licenta despre Datele de marketing intr-o firma de produse cosmetice
Similar cazului satisfactiei, calitatea perceputa a serviciilor si a produselor este adesea definita ca fiind comparatia facuta intre asteptarile privind serviciilesau produsele si perceptiile propriu-zise. Conceptual, calitatea serviciilor si a produselor a fost definita ca o atitudine fiind asociata satisfactiei si nu similara acesteia. Cele doua concepte sunt aparent similare; ambele presupun realizarea unei comparatii intre asteptarile consumatorului si performanta perceputa. Studiile recente au pus insa in evidenta o serie de diferente intre aceste doua concepte.

In primul rand, este evident faptul ca satisfactia este influentata direct de variabila neconfirmarii. In al doilea rand, pentru a-si declara satisfactia in legatura cu un serviciu consumatorul trebuie sa consume mai intai serviciul respectiv, ceea ce nu este valabil si in cazul calitatii percepute a serviciului. In al treilea rand, asteptarile in cazul calitatii serviciului au la baza un standard ideal, pe cand in ceea ce priveste satisfactia sunt niste asteptari predictive. In ultimul rand, a fost demonstrat ca antecedentele celor doua concepte difera considerabil. Exista o evidenta clara in ceea ce priveste procesele cognitive si afective care influenteaza satisfactia.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Datele de marketing intr-o firma de produse cosmetice

Cuprins

Introducere...............................................4

Capitolul I. Aspecte conceptuale si metodoligice privnd calitatea produselor naturiste si satisfactia clientilor........................5
1.1. Calitatea produselor / serviciilor si satisfactia clientilor................................................5
1.2. Despre produsele cosmetice naturale...............................8
1.3. Cunostinte despre substantele folosite la prepararea diverselor produse cosmetice................................................11

Capitolul II. Prezentarea firmei " SC SABON SRL"......................14
2.1. Misiunea acestora........................................15
2.2. Concurenta............................................15
2.3. Prezentare............................................16
2.4 Analiza Swot a firmei........................................17
2.5. Prezentarea poduselor........................................19

Capitolul III. Atitudinile si opriniile populatiei brasovene privind caracteristicile de calitate ale produselor naturiste " SABON " si implicatiile asupra satisfactiei.....................................22
3.1 Scurta analiza a pietei.....................................22
3.2 Cercetarea de marketing cu tema " Atitudiniile si opiniile populatiei brasovene privind caracteristicile de calitate ale produselor naturiste si implicatiile asupra satisfactiei clientilor'............................................28

Capitolul IV. Concluzii si propuneri.................................88

Bibliografie................................................97

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Datele de marketing intr-o firma de produse cosmetice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.