Decizii privind desfacerea contractului individual de munca

Trimisa la data: 2010-06-23
Materia: Economie
Pagini: 78
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ana_Sa
Lucrare de licenta despre Decizii privind desfacerea contractului individual de munca
Potrivit art. 62 din Codul Muncii, in cazul in care concedierea intervine pentru unul dintre motivele aratate la art. 61 lit. b) - d), angajatorul are obligatia de a emite decizia de concediere in termen de 30 de zile calendaristice de la data constatarii cauzei concedierii. Decizia se emite in scris si, sub sanctiunea nulitatii absolute, trebuie sa fie motivata in fapt si in drept si sa cuprinda precizari cu privire la termenul in care poate fi contestata si la instanta judecatoreasca la care se contesta.

Dispozitia se comunica de catre unitate, in scris, in termen de 5 zile si isi produce efectele de la data comunicarii.Analizand acest text distingem doua termene:primul care se refera la termenul in care se comunica dispozitia scrisa de desfacere a contractului individual de munca;al doilea se refera la data comunicarii si reprezinta data cand se aduce la cunostinta persoanei in cauza dispozitia de desfacere a contractului individual de munca, data la care acesta isi produce efectele.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Decizii privind desfacerea contractului individual de munca

Cuprins

Capitolul I Consideratii generale cu privire la modurile de incetare a contractului individualde munca.............3

Capitolul II Incetarea contractului individual de munca prin acordul partilor................12

Capitolul III Incetarea de drept a contractului individual de munca..................16

Capitolul IV Incetarea contractului individual de muncA din iniTiativa angajatorului............34

Capitolul V Incetarea contractului individual de munca din initiativa persoanei incadrate in munca.........47

Capitolul VI Procedura desfacerii contractului individual de muncA din initiativa angajatorului..............51

Capitolul VII Efectele incetArii contractului individual de munca..............59

Capitolul VIII Incetarea contractului individual de munca in dreptul comparat............67

Concluzii...........72

Bibliografie.........76

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Decizii privind desfacerea contractului individual de munca". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.