Declararea apelului si judecarea acestuia

Trimisa la data: 2010-11-21
Materia: Drept
Pagini: 53
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Luigi_H
Lucrare de licenta despre Declararea apelului si judecarea acestuia
O data cu pronuntarea hotararii in prima instanta se naste dreptul recunoscut fiecarui subiect procesual de a ataca hotararea respectiva cu apel, in conditiile in care legea il permite. Exercitarea dreptului de apel este limitata de calitatea pe care o are fiecare titular in procesul penal si de interesul pe care il afirma prin folosirea acestei cai de atac. S-a afirmat in doctrina ca apelul are un caracter personal in raport cu diversele parti care il exercita, ceea ce presupune ca dreptul de apel al fiecarei parti este independent de dreptul de apel al celorlalte.

Este posibil ca mai multi subiecti procesuali sa declare apel concomitent, fara ca solutionarea unuia dintre apeluri sa impiedice rezolvarea celorlalte.Art. 362 C.proc.pen. enumera persoanele care pot declara apel: procurorul, inculpatul, partea vatamata, partea civila si partea responsabila civilmente, martorul, expertul, interpretul si aparatorul, precum si orice persoana ale carei interese legitime au fost vatamate printr-o masura sau printr-un act al instantei.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Declararea apelului si judecarea acestuia

Lucrare de licenta despre Declararea apelului si judecarea acestuia
Cuprins

Planul lucrarii..................................3

Capitolul I. Notiuni introductive.............................3

Capitolul II. Aspecte privind declararea apelului....................12

Capitolul III. Judecarea apelului.........................39

Bibliografie.......................................51

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Declararea apelului si judecarea acestuia". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.