Destinatia si utilizarea imobilizarilor corporale

Trimisa la data: 2010-07-30
Materia: Administratie Publica
Pagini: 97
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Denisa_B
Lucrare de licenta despre Destinatia si utilizarea imobilizarilor corporale
Capitalul fix inglobeaza ansamblul instrumentelor si echipamentelor de productie, precum si constructiile de folosinta economica. Stocul de capital fix existent la un moment dat rezulta dint-o succesiune de fluxuri de investitii. Stocul de capital fix reprezinta ansamblul mijloacelor fixe de productie care sunt in stare de utilizare la un moment dat (I. Babaita, 1999).

Spre deosebire de economia politica, contabilitatea considera drept imobilizare, si implicit reflectare a valorii aporturilor capitalului, si terenurile de care o unitate dispune si pe care le foloseste in desfasurarea activitatii economice.O particularitate care deosebeste contabilitatea de economia politica este aceea ca in contabilitate imobilizarile reprezinta un element distinct de elementul de capitaluri, acestea din urma ramanand nemodificate indiferent de miscarile inregistrate de imobilizari (intrari, amortizari, casari, vanzari, etc.)

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Destinatia si utilizarea imobilizarilor corporale

Cuprins


Capitolul I Continutul si structura imobilizarilor...........3

Capitolul II Prezentarea generala a SC UCM Resita SA.........17

Capitolul III organizarea contabilitatii imobilizarilor corporale....24

Capitolul IV Contabilitatea constituirii imobilizarilor corporale........46

Capitolul V Contabilitatea utilizarii imobilizarilor corporale.......68

Capitolul VI Concluzii..........93

Bibliografie .........96


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Destinatia si utilizarea imobilizarilor corporale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.