Determinarea borului din apele minerale

Trimisa la data: 2010-09-22
Materia: Chimie
Pagini: 74
Comentarii: 1 (citeste)
Autor: Daniel_Co
Lucrare de licenta despre Determinarea borului din apele minerale
In mod obisnuit apa se gaseste in natura intr-un circuit continuu. Apa de suprafata din rauri, fluvii, lacuri, mari si oceane se evapora trecand in atmosfera sub forma de vapori si este cunoscuta sub denumirea de apa meteorica. Sub aceasta forma apa circula sau este purtata de curentii de aer, pana ajunge in zone cu temperatura mai scazuta, cand se condenseaza si cade la suprafata solului sub forma de ploaie, lapovita sau ninsoare, forma denumita apa meteorica.

Aceasta apa ajunsa pe sol intalneste roci permeabile, le strabate pana in momentul in care intalneste, un strat impermeabil la nivelul caruia se opreste, formand apa subterana. Apele subterane pot ajunge la suprafata sub forma de izvoare care impreuna cu apa meteorica formeaza apa de suprafata [3].

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Determinarea borului din apele minerale

Lucrare de licenta despre Determinarea borului din apele minerale
Cuprins

Introducere..............3

Capitolul I Apa...........6

Capitolul II Istoricul borului...........9

Capitolul III Raspandire si stare naturala..............11

Capitolul IV Surse de bor in Romania................12

Capitolul V Proprietati fizice.............15

Capitolul VI Proprietati chimice...........20

Capitolul VII Compusii borului.............21

Capitolul VIII Importanta borului.........27

Capitolul IX Toxicitatea borului...........31

Capitolul X Metode de determinare a borului...........33

Concluzie.................58

Bibliografie..............71

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Determinarea borului din apele minerale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii
  • e scump

    andrei | 2012-12-07 21:31:54
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.