Determinarea dopaminei din medii biochimice cu ajutorul senzorilor chimici modificati electrocatalitici

Trimisa la data: 2010-10-10 Materia: Chimie Pagini: 41 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Daniel_N
Raporteaza o eroare
Lucrare de licena despre Determinarea dopaminei din medii biochimice cu ajutorul senzorilor chimici modificati electrocatalitici
Dintre mediatorii cu proprietati catalitice se mentioneaza: ftalocianinele, porfirinele, compusii fenantrolinici. Dintre cei mai bine cunoscuti mediatori putem mentiona Co-ftalocianinele (depuse pe un electrod de pasta de carbune) si polimerul de ruteniu organic, electrodepus pe electrodul de Pt sau de carbune sticlos.

Acestia au fost frecvent folositi datorita activitatii lor catalitice pentru o mare varietate de analiti si datorita solubilitatii limitate, care le permit sa fie stabili dupa depunerea pe suprafata electrodului.
Compusii asupra carora au actiune o-ftalocianinele depuse pe electrod sunt: hidrazinele, tiolii, acidul uronic. In procesul redox ce are loc, se realizeaza electrooxidarea Co(II) din centrul catalytic activ, la Co(III). Baldwin si colaboratorii sai [25-29] au descries metode pentru determinarea hidrazinei, cisteinei, glutationului, carbohidratilor si polialcoolilor.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Determinarea dopaminei din medii biochimice cu ajutorul senzorilor chimici modificati electrocatalitici

Lucrare de licena despre Determinarea dopaminei din medii biochimice cu ajutorul senzorilor chimici modificati electrocatalitici
Cuprins

Introducere...............3

Partea teoretica
1. Electrozi chimic modificati electrocatalitici.............4
1.1. Principiul de constructie si de functionare.............4
1.2. Mediatori redox utilizati in constructia electrozilor chimic modificati............5
1.3. Proprietatile mediatorilor redox...........6
1.4. Aplicatiile mediatorilor redox.............6
1.5. Electrozi chimic modificati bazati pe enzime..........8
1.5.1. Bioelectrocataliza...............10
2. Aplicatiile electrozilor chimic modificati..............11

Partea experimentala
3. Importanta determinarii dopaminei............21
3.1. Metode de determinare...............23
3.2. Reactivi si solutii...............26
3.3. Aparatura...........26
3.4. Rezultate si discutii.............28

Concluzii.............37

Bibliografie..........38
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Determinarea dopaminei din medii biochimice cu ajutorul senzorilor chimici modificati electrocatalitici". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.