Determinarea rezultatului intreprinderii prin analiza diagnostic

Trimisa la data: 2010-06-03
Materia: Economie
Pagini: 71
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_B
Lucrare de licenta despre Determinarea rezultatului intreprinderii prin analiza diagnostic
Regulamentul de ordine interioara este documentul in care sunt specificate drepturile si indatoririle personalului societatii, modul de conduita al salariatilor, pedepsele si stimulentele prevazute.Fisa postului precizeaza in detaliu elementele necesare unei persoane pentru a indeplini in bune conditii postul atribuit. Fisele postului sunt intocmite si actualizate periodic de catre sefii de compartimente cu sau fara asistenta din partea managerilor superiori.

Organigrama inseamna reprezentarea grafica dupa anumite criterii a ansamblului structurii organizatorice a societatii. Rolul reprezentarii grafice este de vizualizare a structurii organizatorice (rolul pasiv) si suport de analiza a functionalitatii acesteia (rolul activ). Organigrama este alcatuita din blocuri sau "casute" de forma dreptunghiulara si din linii. Aceste blocuri se utilizeaza pentru a prezenta compartimente sau posturi de conducere, iar liniile pentru a reprezenta legaturile organizatorice dintre compartimentele structurii organizatorice.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Determinarea rezultatului intreprinderii prin analiza diagnostic

Cuprins

I. Obiectul de activitate al societatii comerciale "Casial" SA......3

II. Prezentarea generala a activitatii SC "Casial" SA Deva .......14

III. Delimitari si fundamentari teoretice privind cheltuielile si veniturile exercitiului..............30

IV. Contabilitatea cheltuielilor ..........49

V. Contabilitatea veniturilor ........62

VI. Contabilitatea rezultatului intreprinderii .....62

VII. Bibliografie.........69Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Determinarea rezultatului intreprinderii prin analiza diagnostic". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.