Dezvoltarea antreprenoriala la SC Fly Creations SRL

Trimisa la data: 2010-06-27
Materia: Management
Pagini: 66
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andreea_Z
Lucrare de disertatie despre Dezvoltarea antreprenoriala la SC Fly Creations SRL
O alta clasificare a societatilor poate lua de asemenea in considerare structura capitalului social si modul cum este impartit intre membrii; din acest punct de vedere, dimensiunea are ca obiect, pe de-o parte societatea in nume colectiv, cea in comandita simpla, precum si cu raspundere limitata; iar pe de alta parte societatile comerciale inclusiv cea in comandita pe actiuni. In prima categorie de entitati mentionate capitalul social se fractioneaza in parti sociale; in societatea in nume colectiv fractiunile capitalului pot fi desemnate deopotriva prin expresia de parti de interes;

in societatile pe actiuni si comandita pe actiuni, capitalul social se divide in actiuni intre felurite categorii de fractiuni de capital social. Exista atat asemanari, cat si deosebiri. Asemanari - rezulta din drepturile pe care le exercita titularii, fie ca detin parti sociale sau actiuni, asociatii sunt anihilati sa participe la luarea hotararilor in cadrul organelor de conducere ale societatii, referitor la activitatea curenta si eventual, la modificarea actului constitutiv sau la incetarea existentei entitatii colective.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Dezvoltarea antreprenoriala la SC Fly Creations SRL

Cuprins

Capitolul I. Notiunea de societate comerciala; caracteristicile generale ale societatilor comerciale cu personalitate juridica; trasaturile distincte ale formelor societare.................................3
1.1. Notiunea de societate comerciala.................................3
1.2. Caracteristicile generale ale societatii comerciale cu personalitate juridica.................................7
1.3. Trasaturile distincte ale formelor de societate.................................10

Capitolul II. Constituirea, functionarea, modificarea, desfiintarea si lichidarea societatilor comerciale.................................17
2.1. Constituirea societatilor comerciale.................................17
2.2. Functionarea societatilor comerciale cu raspundere limitata.................................21
2.3. Modificarea actului constitutiv.................................25
2.4. Dizolvarea societatilor comerciale.................................30
2.5. Lichidarea societatilor comerciale.................................30

Capitolul III. Planul de afaceri.................................37

Capitolul IV. Modul de obtinere a creditului bancar sau/si din alte surse.................................46
4.1. Informarea si documentarea.................................46
4.2. Reguli si conditii ale creditului.................................53
4.3. Investitorii - sursa principala de finantare a facerilor incipiente.................................61
4.4. Alti potentiali finantatori.................................63

Bibliografie selectiva.................................65

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Dezvoltarea antreprenoriala la SC Fly Creations SRL". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.