Dezvoltarea constructiei masinilor de transportat si a transportoarelor de mare capacitate

Trimisa la data: 2010-03-07
Materia: Transporturi
Pagini: 82
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandru_Ha
Lucrare de licenta despre Dezvoltarea constructiei masinilor de transportat si a transportoarelor de mare capacitate
Valorile limitate ale unghiurilor de inclinare ale statiei trebuie sa fie cu 8-10 0 mai mici decat unghiuirile pentru care se produce alinecarea sarcinilor pe banda in repaus,deoarece datorita curburii benzii intre rolele de reazem,unghiul real de inclinare al acesteia in imediata apropiere a fiecarei role,este mai mare decat unghiul de inclinare a benzii ascendente pentru steril sau lignit in exploatare este de 180.

Transmiterea fortei de miscare la banda se face prin fiecare datorita infasurarii benzii pe toba de actionare care este antrenata de unul sau doua grupuri de antrenare motor-reductor.Tobele de antrenare se executa obisnuit pri sudare si au forma cilindrica.Pentru marirea aderentei benzii pe toba ,acestea se captusesc uneori la exterior cu un strat de cauciuc,piele,lemn iar cele necaptusite se executa usor bombate pentru centrare benzii.Bombarea se ia obisnuit 0,5% din latimea benzii tobei dar nu mai mica de 4 mm.Latimea tobei se ia cu 100...200mm mai mare decat latimea benzii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Dezvoltarea constructiei masinilor de transportat si a transportoarelor de mare capacitate

Cuprins

1.Generalitati.............3

2.Incarcari si actiuni...............10

3.Solutii constructive si sistemul static de calcul.........18

4.Calculul reactiunilor.............20

5.Stabilirea ipotezelor de incarcare.............34

6.Determinarea analitica si reprezentarea grafica a diagramelor de eforturi M,T pentru grinzile principale T1si T2............40

7.Dimensionarea si verificarea structurii de rezistenta a statiei de actionare...............45

8.Proiectarea si verificarea imbinarilor sudate............50

9.Tensiuni si deformatii remanente la sudare..............58

10. Caietul de sarcina.Indicatii tehnologice...........67

11.Echipamentul pentru sudare.............77

12.Calculul economic estimativ............78

13.Masuri de protectia muncii.............80

Bibliografie...............82

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Dezvoltarea constructiei masinilor de transportat si a transportoarelor de mare capacitate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.