Dezvoltarea de aplicatii folosind interfata Bluetooth

Trimisa la data: 2013-05-22
Materia: Informatica
Pagini: 56
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: ursulet_stefan
Lucrare de licenta despre Dezvoltarea de aplicatii folosind interfata Bluetooth
Evolutia tehnologiei a dus la crearea unor dispozitive de comanda si control uimitoare, ce iti permit sa interactionezi de la distanta si sa controlezi computerul personal.Cine nu doreste sa stea confortabil in pat sau in fotoliu, pe canapea sau in alta camera si sa fie capabil sa actioneze asupra computerului personal, fara ca sa interactioneze direct cu acesta, ci de la distanta printr-o simpla apasare de buton.

Acest lucru a devenit posibil in momentul in care tehnologia Infrarosu a fost creata dar a fost definitivat atunci cand tehnologia Bluetooth a vazut lumina zilei."Dezvoltarea de aplicatii folosind intefata Bluetooth" prezinta in detaliu modul de crearea de aplicatii bazate pe tehnologie BlueTooth de comanda si control a computerului personal, prin accesarea functiilor de baza oferite de o tastatura sau de mouse, bazandu-se pe o interfata fizica cu utilizatorul reprezentata de o telecomanda.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Dezvoltarea de aplicatii folosind interfata Bluetooth

Cuprins

Introducere...........5

Capitolul I Tehnologia Bluetooth.......7
1.1 Scurt istoric ..........7
1.2 Cum functioneaza Bluetooth...........8
1.3 Comunicare si conectare.....10
1.4 Master si Slave.........15
1.5 Puterea de emisie.......18
1.6 Securitate..........18
1.7 Programarea Bluetooth........19

Capitolul II Dispozitivul de comanda si control.......23
2.1 Dispozitivul Wiimote..........23
2.2 HID si ce reprezinta..........24
2.3 Comunicarea cu HID ........26

Capitolul III Aplicatia PCMote Control ........31
3.1 Mediul de dezvoltare........31
3.2 Arhitectura aplicatiei PCMote Control......35
3.3 Diagrama de clase si cazurile de utilizare.......37
3.4 Modul de conectare la un PC.........39
3.5 Descrierea aplicatiei........41

Concluzii..........46

Bibliografie.........48

Anexe...........50

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Dezvoltarea de aplicatii folosind interfata Bluetooth". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.