Dezvoltarea fizica a copiilor intre 0 - 3 ani

Trimisa la data: 2010-07-11
Materia: Medicina
Pagini: 71
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Diana_B
Lucrare de licenta despre Dezvoltarea fizica a copiilor intre 0 - 3 ani
Organismul in crestere are o sensibilitate accentuata la actiunea factorilor de mediu reflectata in intensitatea reactiilor si calitatile lor.Raspunsul organismului in dezvoltare are tendinta de generalizare rapida a reactiilor . La actiunea noxelor raspunsul are un caracter global sau de reactie in bloc a organelor care sunt legate functional sau genetic.

Actiunea factorilor de mediu asupra organismului copilului determina 2 categorii de fenomene reactiv-adaptative:unele cu caracter strict specific legate de organul caruia factorul de mediu i se adreseaza si alta categorie de fenomene generale de adaptare, care intereseaza foarte multe din partile organismului.(Prof. Gh. Tanasescu)
Raspunsul organismului copilului trebuie sa fie totdeauna apreciat in functie de virsta si sex.Observatiile repetate au aratat ca sexul masculin in perioada evolutiva are o receptivitate mai mare si un raspuns negativ mai pronuntat decat cel feminin.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Dezvoltarea fizica a copiilor intre 0 - 3 ani

Cuprins


Introducere.........3

Capitolul I Factorii mediului intern si extern care influenteaza procesul de crestere ...........5

Capitolul II Material si metoda...........63

Capitolul III Rezultate si discutii........31

Capitolul IV Sinteza rezultatelor pe Moldova.........53

Capitolul V Concluzii..........67

Bibliografie...........70
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Dezvoltarea fizica a copiilor intre 0 - 3 ani". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.