Dezvoltarea si implementarea unui sistem administrativ pentru un camin de studenti

Trimisa la data: 2009-05-01
Materia: Informatica
Pagini: 57
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Lavinia_Si
Lucrare de licenta despre Dezvoltarea si implementarea unui sistem administrativ pentru un camin de studenti
Caracterul international al caminului de studenti este un alt argument pentru dezvoltarea unei aplicatii originale.Oamenii de pe intreg globul au obiceiuri diferite si diferentele culturale dintre studenti pot afecta viata in aceasta comunitate.Experienta anterioara a subliniat diferentele culturale si posibilele conflicte care pot aparea.Din aceasta cauza trebuie implementate aceste tipare culturale pentru o distribuire optima a studentilor. Conducerea universitati doreste o asezare spatiala si temporala a studentilor de aceeasi nationalitate Astfel este preferata o cazare a unor studenti de aceeasi nationalitate in acelasi apartament sau daca aceasta nu este posibila plasarea lor in aceeasi cladire.

De asemenea este de preferat ca acestia sa fie cazati in apartamenet sau case in care sunt cazati alti studenti cu perioade contractuale asemnatoare. Administrarea financiara este o sarcina importanta in cadrul caminului.Tranzactiile financiare include plati prin banca a chiriilor , servicii, reparatii, si renovari. Pentru relatia cu banca un program dedicate este deja utilizat , dar introducerea cheltuilelilor suplimentare este facuta manual.Una din sarcinile acestui proiect este crearea unor proceduri automatice pentru tranzactii financiare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Dezvoltarea si implementarea unui sistem administrativ pentru un camin de studenti

Cuprins

Capitolul I. Introducere.........................................3

Capitolul II. Imaginea de ansamblu a caminului Bruckhausen........................................3

Capitolul III. Motivatie si obiective.............................4
Descrierea proiectului...................................5

Capitolul IV. Rezervari de camere si administrare financiara...................................6
Probleme tehnice si raportarea acestor probleme............................................7
Acces la internet si securitatea retelei.........................7

Capitolul V. Notiuni teoretice..................................8
Implementare...........................................11
Blocuri...................................18
Implementare software............................................20

Concluzii si dezvoltare ulterioara..................................36

Mod de utilizare al aplicatiei.......................................51

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Dezvoltarea si implementarea unui sistem administrativ pentru un camin de studenti". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.